16.3 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia BERBEC, săptămâna 13-19 octombrie

VIDEO Horoscop – Zodia BERBEC, săptămâna 13-19 octombrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Pentru Berbec acest final de saptamana este crucial la capitolul prieteni, pentru ca ei pot sa faca lucruri care sa-i deranjeze sau a-i lezeze pe acestia, sa ii faca se se simta prost si sa nu mai apeleze prea usor la un nativ al acestei zodii. Daca le spuneti adevarul in fata asta nu place numanui, nu este un act de sinceritate, ci mai mult o lipsa de diplomatie, care nu-i prea caracterizeaza pe nativi.

Oricat de deschisi am fi fata de oameni si cat de mult am vrea sa stim pe ce pozitie ne aflam in societate, este bine sa pastram unele aparente fata de toti cei la care tinem sau de care depindem. Acelasi lucru sfatuim calduros si pe Berbec sa faca, daca nu vor sa fie exclusi din cercul lor de prieteni. Daca nu insistati sa fiti onesti pana la rautate, se poate sa aveti cu ei momente placute de care sa va amintiti cu multa placere multa vreme de acum incolo. Totusi un anume prieten va reusi sa va puna la punct mai ales duminica, cand aveti programata o petrecere mai selecta. Fiti multumiti ca acea persoana are simtul umorului si reuseste sa transmita mesajul intr-un ton minor.

Incepand de luni trebuie sa fiti atenti la un anume detaliu care, daca-l scapati din atentie, se poate sa aiba efectul bulgarelui de zapada. Nu ar fi mare problema daca nu ar fi implicati o suma de bani care nu va apartine. Daca nu controlati situatia, stiti si dvs. ca nu-i de glumit cu banii altora. Nu va iarta nici daca va rugati la toti sfintii, ce sa mai vorbim ca la aceasta data chiar nu va permiteti sa platiti despagubiri.

Lucrurile se mai relaxeaza pe harta dvs. astrala incepand de joi, cand puteti din nou sa va intrati in rol asa cum vreti si sa jucati dupa propriile reguli. Relatiile amoroase sunt destul de bune pentru cei care nu sunt inca intr-un cuplu stabil, spiritul dragastos al Berbecului contaminandu-l si pe partener, care crede ca are un noroc chior.

Atentie la intuitia acestui nativ, el stie sa citeasca gandurile, stie cand a devenit stapan pe situatie. Cei aflati in relatie de cuplu se ajuta reciproc, desi acum parca au de impartit doar mai multe griji. Sanatatea – nimic grav, banii sunt o reala problema, mai ales ca-i gestionati pe ai altora.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 13-19 octombrie

Cele mai citite

Sărăcie declarată, dar, în Securitate, cu Gușă plină

Ilustrație: Marian Avramescu În super anul electoral în curs, postul de telejustiție Realitatea începe să aibă un considerabil Plus de Gușă. Realitatea pe Păcur(ă)aru a...

VIDEO. Ciolacu spune că va discuta cu Boloș despre salariul minim

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că urmează să aibă o discuţie cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloș, despre creşterea la 300 de lei a sumei...

Florian Coldea, de la apartamentul de la etajul 7 din Sectorul 3, la vila din Pipera

Punerea sub control judiciar a fostului prim adjunct al SRI, Florian Coldea, a scos în evidența și faptul că acesta locuiește într-o vilă...
Ultima oră
Pe aceeași temă