21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Facebook va lansa butonul "Dislike"

VIDEO. Facebook va lansa butonul “Dislike”

Facebook va lansa în curând butonul “Dislike”. Anunțul a fost făcut, marți, de fondatorul rețelei de socializare Mark Zuckerberg, informează BBC.

Astfel, Zuckerberg a precizat, într-o conferinţă de presă organizată la sediul general al companiei Facebook, că noul buton va reprezenta o modalitate prin care utilizatorii reţelei vor putea să îşi exprime empatia.

“Oamenii ne întreabă despre butonul «Dislike» de mulţi ani”, a spus Zuckerberg, în conferinţa de marţi.

De asemenea, Mark Zuckerberg a spus că Facebook este “foarte aproape” de momentul în care noua opţiune va putea fi testată de utilizatori.

Butonul “Dislike” a fost solicitat în mod constant de numeroşi utilizatori ai reţelei Facebook, încă de la introducerea celebrului buton “Like” (“Îmi place”), în 2009.

“Probabil, sute de persoane ne-au întrebat despre acest lucru, iar astăzi este o zi specială, pentru că azi este ziua în care putem să spunem că lucrăm la această opţiune şi că suntem foarte aproape să lansăm o versiune de testare a ei”, a adăugat Mark Zuckerberg.

Totuşi, antreprenorul american a spus că nu îşi doreşte ca butonul “Dislike” să devină un mecanism pe care internauţii îl vor folosi pentru a “vota împotriva” comentariilor publicate de ceilalţi utilizatori ai reţelei Facebook, conform Mediafax.

În schimb, butonul “Dislike” va putea fi utilizat în acele situaţii în care opţiunile “Like” şi “Sad” (“Trist”) par lipsite de sensibilitate.

Compania Facebook a fost înfiinţată în 2004, de Mark Zuckerberg, pe vremea când acesta era student la Universitatea Harvard.

Facebook are aproape 1,5 miliarde de utilizatori care se conectează cel puţin o dată pe lună pe această platformă de socializare.

 

 

Cele mai citite

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...

Gabriela Firea: „Primarul oamenilor sau primarul împotriva oamenilor? Asta au de ales bucureştenii pe 9 iunie!”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, spune că pe 9 iunie bucureştenii au de ales între „fapte concrete şi experimente ratate”, între „primarul...

Olympiakos Pireu, în prima finală europeană din istorie! Grecii au învins-o pe Aston Villa în dublă manșă

Olympiakos Pireu s-a calificat în finala Europa Conference League, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în fața englezilor de la Aston Villa,...
Ultima oră
Pe aceeași temă