13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Drift cu TANCUL, încheiat cu accident! Tanchiștii ruși intră în acțiune

VIDEO. Drift cu TANCUL, încheiat cu accident! Tanchiștii ruși intră în acțiune

O întrecere cu un caracter militar, din Rusia, este Biatlonul pentru Tancuri, însă desfășurarea sa poate fi periculoasă, mai ales când tanchiștii ruși se dau în spectacol. Personalul dintr-un tanc a fost la un pas de o tragedie.

Biatlonul este o competiție care implică mai multe probe, care trebuie încheiate într-un timp cât mai scurt, iar acest lucru este valabil și în cazul Biatlonului pentru Tancuri. Tanchiștii trebuie să parcurcă suprafață de macadam, să traverseze o suprafață de apă și să tragă la țintă. În cazul unei astfel de echipe concursul s-a încheiat după tancul în care se afla s-a răsturnat.

VIDEO:Accident tanc Rusia – vezi la minutul 1.54

Vinovat este șoferul care, oricât de imposibil ar părea, a reușit să intre cu viteză prea mare cu tancul într-o curbă și să-l răstoarne.

T-72, un mastodont de 41 de tone, prinde o viteză maximă de 60 km/h, iar în cazul de față greutatea, dar mai ales raportul proporțiilor acestui tanc le-a fost aproape fatal celor din interior.

Accidentul nu s-a soldat cu morți, însă cu siguranță cei din interior au fost zdruncinați. Însă în cel mai rău caz totul se putea termina cu o explozie de proporții.

Citește și FOTO+VIDEO. Drift între un elicopter și o mașină într-o bază militară! Proiectul nebun al lui Baumgartner

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă