11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Cultură de canabis pe bloc

VIDEO. Cultură de canabis pe bloc

Poliția și procurorii DIICOT anchetează patru bărbaţi după ce, în urma unor percheziţii, pe acoperişul unui bloc din Satu Mare a fost descoperită o cultură de canabis, înfiinţată de unul dintre suspecţi, poliţiştii găsind 60 de grame de plantă uscată şi 3,5 kilograme de masă verde de canabis, informează IGPR.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/bc66fdd09e0b13be6b0d343809f99e5a/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

"Circa 60 de grame de canabis uscat, seminţe de canabis, precum şi echipamentele necesare pentru mărunţirea şi porţionarea drogurilor şi 3,5 kg de masă verde de canabis au fost descoperite, joi, de poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate din Satu Mare şi procurorii DIICOT, în urma unor percheziţii efectuate la locuinţele a patru bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri de risc. Din cercetări, a reieşit că, în cursul acestui an, un bărbat în vârstă de 30 de ani ar fi înfiinţat o cultură de canabis, constituită din mai multe plante pe care le-ar fi deţinut atât în apartamentul său, cât şi pe acoperişul blocului în care locuieşte. În urma percheziţiilor, pe acoperiş, au fost descoperite patru plante în greutate de aproximativ 3,5 kilograme", se arată în comunicatul poliției.

"Cei patru bărbaţi ar fi aprovizionat piaţa ilicită de profil din Satu Mare. Ei au fost conduşi la sediul DIICOT pentru cercetări. Suportul de specialitate a fost asigurat de către SRI şi DIPI", mai precizează anchetatorii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă