19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialVESTE BUNĂ. George Copos renunţă la Rapid după 20 de ani

VESTE BUNĂ. George Copos renunţă la Rapid după 20 de ani

Rapidul este în insolvenţă, fiind şi retrogradat în liga secundă pentru sezonul următor. George Copos a anunţat că nu mai este interesat să investească în Giulesti si vrea să vândă clubul. Până acum, toate negocierile cu diverşi oameni interesaţi să preia echipa au eşuat. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe, Nicolae Cristescu fiind foarte aproape de a devenit noul patron din Giuleşti. Actele ar urma să fie parafate mâine sau la începutul săptămânii viitoare. Până se vor semna actele, Cristescu se va ocupa de salariile jucătorilor.

”Voi plăti salariile jucătorilor, chiar dacă actele vor fi parafate mai târziu. Îmi asum eu acest risc. Apoi, mă voi ocupa ca baza Pro Rapid ca şi Stadionul Rapid să rămână ale echipei” a anuntat Nicolae Cristescu, la Sport Total FM.

Mai mulţi jucători importanţi echipei vor fi lăsaţi să plece din Giuleşti. Vor fi aduşi însă în staff foste glorii ale Rapidului.

”Ştiu că Herea şi Grigorie vor să plece, mai ales că au făcut totul pentru Rapid, iar eu nu pot să mă împotrivesc lor. Au şi ei un viitor şi trebuie să-şi vadă interesul. Şi Pancu, care este un simbol pentru Rapid, aşa cum am spus, va face parte din staff-ul echipei, alături de Nae Manea, Iencsi şi Rada, dar el va decide cât va mai juca”, a mai spus Cristescu la emisiunea “Fluier Final”.

O viaţă alături de Rapid

Nicolae Cristescu şi-a declarat dragostea şi ataşamentul faţă de echipa giuleşteană, spunând că de 35 de eni este alături de echipă.

”Sunt alături de Rapid de 35 de ani şi mă cunosc cu mulţi oameni care au trecut prin club. Întotdeauna am avut grijă de echipă, chiar şi în vremurile comuniste, eu fiind atunci director de complex comercial. Eu am trăit alături de aceşti suporteri şi de acest club, iar de câte ori se intonează imnul îmi dau lacrimile, iar cei care mă văd, trăiesc cu impresia ca râd de mine, dar nu mă pot abţine”, a mai afirmat viitorul proprietar al Rapidului, la Sport Total FM.

Cristescu s-a declarat mâhnit de faptul că cei de la LPF au păstrat suspendarea stadionului pentru Rapid, la ultimul joc al campionatului, deşi se ştia că ar este ultimul meci al Rapidului în Liga 1: ”Sunt mâhnit că cei de la LPF nu au ridicat suspendarea Rapidului, în ultima etapă, care putea fi ultima din istoria clubului. Să-l vezi pe Pancu cum săruta gazonul luându-şi la revedere sau pe acei suporteri care au stat în ploaie în afara stadionului”.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...

Trupele ruse ar fi pe punctul de a încercui orașul Ceasiv Iar

Trupele ruse încearcă să încercuiască orașul Ceasiv Iar din regiunea Donețk, potrivit unui oficial militar ucrainean, potrivit hotnews.ro. Atacul este în desfășurare, însă Kievul...
Ultima oră
Pe aceeași temă