24.1 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăSpecialVaslui: Copil de 11 ani, în comă alcoolică

Vaslui: Copil de 11 ani, în comă alcoolică

Un copil în vârstă de doar de 11 ani, din județul Vaslui, a fost transportat în stare gravă la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost găsit în comă alcoolică într-o staţie de autobuz. Potrivit reprezentanţilor SMURD, citați de Mediafax, băiatul a fost găsit într-o staţie de autobuz din localitatea vasluiană Sauca, el fiind însoțit de alţi doi copii care au povestit echipajului medical ajuns la fața locului că prietenul lor a băut ţuică la o sărbătoare specifică ajunului Sfântului Andrei.

”Starea copilului era extrem de gravă, băiatul având tensiunea foarte scăzută. Pacientul avea şi un edem pulmonar toxic, având în vedere că a aspirat în plămâni din propria vomă”, a declarat, duminică, şeful SMURD Vaslui, medicul Carmena Piseru.

Copilul a fost transportat inițial la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui, iar duminică dimineaţă a fost transferat la Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” Iaşi din cauza stării grave în care se afla.

Cele mai citite

Securicii fac poc, serviți cu AOC

Reducerea posturilor guvernamentale rămâne doar un enunț de adormit Mitsura. De parcă n-ar exista destule instituții controlate prin acoperiți, guvernanții crează Agenția pentru Operațiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă