11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialTuriștii se pot bucura de vacanțe la mare pe bani puțini. Când...

Turiștii se pot bucura de vacanțe la mare pe bani puțini. Când începe Litoralul pentru toți

Peste 10.000 de turiști vor putea beneficia de vacanțe la mare la preț redus, în perioada 15 mai – 18 iunie, în cadrul programului „Litoralul pentru toți”, ediția de primăvară.

Programul „Litoralul pentru Toţi” devine, de la an la an, tot mai popular printre turiști, întrucât le oferă posibilitatea să meargă la mare, cu bani mai puțini. Anul acesta, ediția de primăvară a programului le permite turiștilor să beneficieze de tarife ca în lunile septembrie – octombrie, potrivit unui comunicat de presă. 

Astfel, pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie, tarifele maximale pentru această ediţie pentru un sejur de 6 nopţi/persoană, fără mic dejun, ajung până la 205 lei la hotelurile de o stea, la 235 lei la hotelurile de două stele şi la 265 lei la hotelurile de trei stele, în timp ce sejururile care includ micul dejun costă 315 lei la hotelurile de două stele, 425 lei la hotelurile de trei stele, 485 lei la hotelurile de patru stele şi la 605 lei la hotelurile de cinci stele. 

Totodată, turiștii pot alege și varianta all inclusive, care asigură toate cele trei mese, servite în regim bufet, băuturi, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Tarifele maximale pentru sejururile all inclusive de 5 nopţi pentru o persoană ajung la 765 lei la hotelurile de trei stele, la 875 de lei la cele de patru stele şi la 985 de lei la hotelurile de cinci stele. 

Pentru staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, tarifele maximale pentru un sejur de 6 nopţi/persoană, fără mic dejun, variază între 159 lei (hotel o stea) şi 199 de lei (hotel de trei stele) şi de la 269 lei (hotel de trei stele) şi 469 lei (hotel de cinci stele) – varianta cu mic dejun. 

Locurile de cazare vor fi vândute în peste 70 de agenţii din toată ţara, ceea ce înseamnă că, la sfârşitul ediţiei de primăvară a programului, cel puţin 10.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe pe litoral la tarife reduse. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă