16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Trafic PARALIZAT pe DN1, din cauza unui accident produs în Otopeni

UPDATE. Trafic PARALIZAT pe DN1, din cauza unui accident produs în Otopeni

UPDATE. O femeie a fost rănită grav într-un accident care a avut loc luni dimineaţă, pe DN1, în zona Otopeni, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina pe contrasens, unde a lovit două autoturisme care circulau dinspre Bucureşti către Ploieşti, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, a declarat pentru Mediafax că accidentul a avut loc în jurul orei 6.30, fiind provocat de o femeie care conducea un autoturism Peugeot pe sensul spre Bucureşti. În zona Otopeni, femeia a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a lovit două maşini care circulau regulamentar, dintre Bucureşti spre Ploieşti.

În urma accidentului, femeia a fost rănită grav, fiind transportată în comă la un spital, iar un alt şofer implicat în accident a suferit răni uşoare, a precizat Andrei Codău.

Traficul rutier pe DN1, în zona Otopeni, pe sensul spre Ploieşti a fost restricţionat pe o bandă în timpul anchetei făcute la faţa locului de către poliţişti. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zona în care a avut loc accidentul se desfăşoară normal.

_ _ _ _

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, luni dimineaţa, pe DN1, pe sensul de ieşire din Bucureşti, din cauza unui accident produs în localitatea Otopeni.

Potrivit poliţiştilor, o şoferiţă care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum a pierdut controlul volanului, a trecut peste bordura despărţitoare dintre cele două sensuri de circulaţie şi s-a ciocnit de un alt autoturism, în care se aflau două persoane, şi  a acroşat un altul, potrivit Realitatea.net.

Coada de maşini formată în urma accidentului se întinde pe câţiva kilometri. Două persoane au fost rănite în urma accidentului.

În curs de actualizare

Cele mai citite

Elisabeta Lipă: “Generaţia de Aur înseamnă pentru mine un model”

Președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a declarat vineri, la stadionul Arcul de Triumf, că Generația de Aur a fotbalului românesc ar trebui...

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Forțele israeliene au recuperat din Gaza cadavrele a trei ostatici

Forțele israeliene au recuperat cadavrele a trei ostatici din Gaza, anunță Forțele de Apărare Israeliene (IDF), potrivit BBC. Trupurile aparțin lui Shani Louk, Amit Buskila...
Ultima oră
Pe aceeași temă