31.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Mircea Lucescu, implicat într-un accident grav în Capitală. Poliţiştii i-au deschis...

UPDATE. Mircea Lucescu, implicat într-un accident grav în Capitală. Poliţiştii i-au deschis dosar penal

Update 6: Pe numele lui Mircea Lucescu a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. “S-a deschis dosar de cercetare penală pentru fapta de vătămare corporală şi, după ce vor fi încheiate cercetările (măsurători, se stabileşte alcoolemia, se stabileşte numărul zilelor de îngrijiri medicale şi se adaugă şi alte probe) se va trimite dosarul la Parchet, unde procurorii vor pune soluţia în acest dosar”, a declarat pentru subinspectorul Andrei Codău, de la Brigada Rutieră a Capitalei, citat de Realitatea.net.

„Probabil, după finalizarea cercetărilor în dosar, şoferului i se va reţine permisul de conducere pentru că nu s-a asigurat atunci când a schimbat direcţia de mers”, a adăugat Codău.

Update 5: Antrenorul ar putea fi transferat mâine la Doneţk, pentru a continua acolo tratmentul.

Update 4: “Starea pacientului Mircea Lucescu este stabilă, este urmărit de o echipă pluridisciplinară, e la Terapie Intensivă şi este conştient. Analizele de până acum ne arată că viaţa antrenorului nu este pusă în pericol“, a declarat şeful Unităţii Primiri Urgenţe, de la Spitalul Universitar. “Cealaltă persoană care era în maşină are un traumatism minor şi este vorba de un apropiat al lui Mircea Lucescu”, a precizat şeful secţiei.

Update 3: Mircea Lucescu are patru coaste fracturate şi sânge în cavitatea toracică, iar după investigaţii, a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, au declarat,în acestă după-amiază, surse medicale, potrivit Mediafax. Conform Realitatea TV, una dintre coaste i-a perforat plămânul.

Update 2: Mircea Lucescu a suferit o contuzie toracică şi va fi  supus unor investigaţii medicale specifice, cum sunt electrocardiogramă, computer tomograf, analize de sânge, a declarat managerul Spitalului de Urgenţă Bucureşti, Cătălin Cârstoiu, potrivit Mediafax.

Update 1: Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că a vorbit la telefon cu antrenorul Mircea Lucescu, acesta spunându-i că în urma accidentului de maşină în care a fost implicat are dureri la o coastă, dar în rest este bine.

“Am vorbit chiar acum la telefon cu Mircea. Mă speriasem şi eu… dar este bine. Mi-a zis că îl doare o coastă, dar este OK. Este încă la spital, nu a ştiut să îmi spună cât rămâne acolo”, a afirmat George Copos care are o relaţie de prietenie de mai mulţi ani cu tatăl actualului antrenor al echipei Rapid, Răzvan Lucescu.

 

Antrenorul Şahtior Doneţ, Mircea Lucescu, a fost implicat astăzi într-un accident grav pe bulevardul Vasile Milea din Bucureşti, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. Lucescu se mai afla în maşină cu încă o persoană, conform Realitatea TV.

Cei doi oameni au fost transportaţi la Spitalul Universitar.

Mircea Lucescu era la volanul maşinii,  a vrut să vireze la stânga, care a intrat mai întâi într-un tramvai, apoi într-o altă maşină. Călătorii care se aflau un tramvai nu au fost răniţi.

Mircea Lucescu are o contuzie toracică severă.

 

Una dintre persoanele din maşină, în vârstă de 40 de ani, este rănită uşor, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, la Realitatea.  Cealaltă persoană, în vârstă de 60 de ani, a avut nevoie să fie descarcerată.

Cele mai citite

România debutează la EURO 2024. Tricolorii întâlnesc Ucraina, de la ora 16.00

România înfruntă Ucraina, luni, de la ora 16:00, la Munchen, în primul meci din Grupa A a Campionatului European de fotbal – EURO 2024. Echipele...

Iohannis participă la reuniunea informală a Consiliului European. Se vor discuta candidaturile pentru președinția Consiliului și a Comisiei Europene

Președintele României, Klaus Iohannis, participă la reuniunea informală a Consiliului European în care se vor discuta candidaturile pentru principalele funcții europene. Reuniunea din 17 iunie...

Cod galben de caniculă şi disconfort termic, luni şi marţi, în mai multe judeţe ale ţării

Meteorologii au emis avertizare de caniculă şi disconfort termic pentru mai multe judeţe ale ţării, valabilă luni şi marţi, când temperaturile vor fi ridicate....
Ultima oră
Pe aceeași temă