11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Cod galben de ceaţă în 10 judeţe şi vizibilitate scăzută pe...

UPDATE. Cod galben de ceaţă în 10 judeţe şi vizibilitate scăzută pe A2 şi A3

UPDATE: Peste 10 judeţe se află sub avertizare de cod galben de ceaţă, până la ora 23.00, fenomenul determinând scăderea vizibilităţii pe A2 şi A3, conform Mediafax.

Cod galben de ceaţă este local în Dobrogea, în judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Brăila, Buzău, Teleorman şi Giurgiu, inclusiv pe A2, în judeţul Dolj, precum şi pe spaţii extinse în judeţele Bacău, Vrancea, Vaslui şi local în judeţul Galaţi.

Ceaţa determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, potrivit atenţionării ANM.

Totodată, Centrul Infotrafic din Poliţia Română informează că pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul Bucureşti – Drajna, vizibilitatea scade sub 100 de metri, iar pe tronsonul Drajna – Constanţa, vizibilitatea este, pe alocuri, sub 20 de metri. Pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, vizibilitatea este sub 50 de metri, iar în judeţul Constanţa cel mai greu se circulă, tot din cauza ceţii, pe DN22C.

Judeţul Constanţa şi autostrada A2 (Bucureşti – Constanţa) se află vineri, până la ora 20.00, sub cod galben de ceaţă, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

În zonele vizate de atenţionare, ceaţa reduce vizibilitatea, local, sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri, precizează ANM.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă