13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE CFR: 60 de trenuri sunt anulate

UPDATE CFR: 60 de trenuri sunt anulate

UPDATE Un număr de 60 de trenuri sunt anulate vineri, din care 48 circulă în judeţele apropiate de Capitală, iar întârzierile pentru cele aflate în trafic sunt mici, de până la 15 minute, potrivit directorului de marketing al CFR Călători, Adrian Vlaicu.

“Întârzierile sunt minore pentru trenurile cu sosire în Bucureşti, existând foarte puţine cu durate mari de întârziere, cauzate de garniturile de tren care au plecat cu întârziere azi-noapte din Bucureşti, iar la plecările de astăzi nu mai există întârzieri”, a spus vineri Vlaicu.

El a spus că dificultăţile de trafic există pe ruta spre Constanţa, unde se circulă deviat prin Ploieşti şi Buzău, iar trenul Bucureşti-Tulcea este în continuare anulat.

 

UPDATE Directorul de marketing al CFR Călători, Adrian Vlaicu, a declarat, vineri, că 48 de trenuri din ţară au fost anulate, din Gara de Nord Bucureşti nemai fiiind plecări întâziate.

Oficialul a spus că sunt câtva trenuri din zona Bucureşti anulate, însă întârzieri semnificative nu se mai înregistrează. Două trenuri au avut întârieri de o sută de minute, întrucât garniturile au plecat tardiv, astfel că la retur au înregistrat întârzieri.

Încet, încet traficul va intra în normal.

Linia directă cu Constanţa este în continuare închisă din cauza problemelor generate de viscol şi zăpadă, însă echipe lucrează de joi la remedierea acestora. Până atunci, ruta folosită pentru Constanţa este cea prin Ploieşti-Buzău-Feteşti.

 

Directorul de marketing al CFR Călători a declarat, vineri dimineaţă, că 60 de trenuri au întârzieri, unele chiar de peste 500 de minute, garniturile plecând sau sosind din gări cu întârzieri de peste 30 de minute, potrivit Mediafax.

Totodată, oficialul CFR a afirmat, la Antena 3, că legătura linia directă cu Constanţa nu s-a putut realiza din cauza condiţiilor meteo, însă se circulă către această destinaţie pe ruta Ploieşti-Buzău-Feteşti.

Trenuri aşteptate în Gara de Nord Bucureşti au întârzieri de 230-535 de minute.

Cele mai citite

Vrei să fii un angajator respectat și îndrăgit? Iată cum poți afla mai multe despre nevoile angajaților tăi

În lumea afacerilor, relația dintre angajatori și angajați este esențială pentru succesul pe termen lung al unei companii. Un șef atent la nevoile angajaților...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă