21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialUneltele de tăiere Fiskars Quantum™ - un pas înainte în design şi...

Uneltele de tăiere Fiskars Quantum™ – un pas înainte în design şi inovaţie

Noul design pentru grădină de la Fiskars a fost premiat cu titlul Best of the Best la competiţia reddot 2012.

Calitatea şi designul scandinav sunt în prim-plan toamna aceasta, cu noua gamă completă de unelte pentru tăiat Fiskars QuantumTM ce cuprinde o foarfecă de grădină, o foarfecă pentru gard viu şi foarfeci pentru ramuri groase.

Proiectat pentru a inspira, Fiskars QuantumTM face un pas înainte în ceea ce priveşte stilul şi inovaţia prin performanţă superioară de tăiere, design special şi noua senzaţie a plutei folosită pentru mânerele TruGripTM.

Performanţă de tăiere superioară

Întreaga gamă are lame Fiskars TruEdgeTM: selectate cu atenţie, prelucrate cu precizie din oţel călit, cu un strat anti-fricţiune pentru performanţă sporită la tăiere. În plus, foarfeca pentru ramuri groase şi foarfeca pentru gard viu dispun de tehnologia deja cunoscută PowerGearTM care măreşte puterea de tăiere chiar şi pentru cele mai dure ramuri.

Design special

Gama Fiskars QuantumTM se remarcă prin cel mai avangardist design de până acum de la Fiskars. Combinaţia dintre mânerele delicate din aluminiu, uşoare, dar rezistente în acelaşi timp, lamele superioare din oţel şi mânerele TruGripTM cu plută a fost deja recunoscută pentru excelenţa lor prin prestigiosul premiu red dot design la categoria Best of the Best 2012.

Mânerele TruGripTM

Gama Fiskars QuantumTM este inspirată din natură, prin formele fluide şi prin mânerele inovatoare TruGripTM. Pluta oferă confort, absoarbe şocurile şi izolează, asigurând o prindere comodă chiar şi când mâna este udă sau transpirată. Acelaşi confort se regăseşte şi la foarfecile pentru ramuri groase precum şi la foarfeca pentru gard viu, care au în plus un strat suplimentar SoftGripTM pentru o experienţă cu totul aparte.

Ambalaj sigur

Gama este prezentată în ambalaje rezistente la transport şi depozitare. Fiecare suport are un mecanism de blocare care protejează lamele atunci când nu sunt folosite dar şi atunci când trebuie să vă deplasaţi prin grădină.

Unealta potrivită pentru fiecare utilizare

Gama Fiskars QuantumTM include patru foarfeci pentru ramuri groase (o foarfecă mică cu mecanism de forţă, o foarfecă medie cu mecanism de forţă, o foarfecă mare cu mecanism de forţă, o foarfecă nicovală mare), o foarfecă pentru gard viu şi o foarfecă cu mecanism de forţă care permit realizarea oricărei operaţini de tăiere din grădină.

Trei grădinari princepuţi au testat Foarfeca de grădină Fiskars QuantumTM

Fiskars a invitat trei doamne pasionate de grădinărit să încerce foarfeca Fiskars QuantumTM în grădina lor. Fără să cunoască în prealabil nimic despre produs, cele trei doamne au folosit foarfeca de grădină timp de 3 săptămâni la diverse operaţiuni de tăiere. Ne-au spus părerea lor:

Roxana Cârcu are o gradină mică în Bucureşti în care cultivă cu preponderenţă flori (este distribuitor de trandafiri David Austin):

• ” Foarfeca este absolut minunată! Suficient de mică şi ergonomică cât să fie extrem de practică şi uşor de manevrat printre tufe, extraordinar de uşoară datorită materialului din care este confecţionată şi a plutei de pe mâner…lucru care face munca în gradină extrem de placută, mai ales pentru o doamnă, cu toate că şi soţul meu o preferă. ”
• ” Am observat că pluta face aderenţă şi nu o poţi scăpa din mână cu uşurinţă, evitând astfel accidentele.”
• ” Este foarte bine ascuţită, am tăiat lejer atât tije fine de anemone japoneze, cât şi lăstari lemnoşi de trandafiri căţărători.”

Liliana Pasciuc are o gradină mare lângă Snagov, pe care a amenajat-o în totalitate, împreună cu soţul ei:

• ” Am folosit-o la tăierile de toamnă unde mi-a fost de un real folos.”
• ” Alegerea materialelor de aluminiu şi pluta este ideală.”
• ” Mânerele de plută îşi dau siguranţa că nu va aluneca din mână chiar şi când mâna este udă.”
• ” Nu va face bătături la o folosire îndelungata, asigurând o prindere uşoară şi sigură.”

Flori Milea are la Dragoslavele o mică “gradină botanică” cu o mare varietate de plante şi legume:

• ” Am curăţat vreo 6 ore un măr foarte bătrân şi mi-a placut foarte mult cum taie.”
• ” Am remarcat calitatea excelentă a tăişului şi uşurinţa cu care taie, precum şi mărimea numai bună a deschiderii, comodă şi neobositoare chiar şi pentru mâinile mai mici ale unei femei. “
• ” Greutatea pare mare la prima vedere, dar după ce te obişnuieşti cu ea îţi dă un sentiment de siguranţă şi forţă. Mânerele de plută sunt inedite iar priza este foarte bună.”

Toate cele trei doamne au testat acelaşi produs, foarfeca Fiskars QuantumTM 111970, pe care au folosit-o, în funcţie de specificul grădinii, la operaţiuni de tăiere delicate (flori cu spini şi tufe) precum şi la tăierea ramurilor dure.

Reinventarea Grădinăritului

Gama Fiskars QuantumTM este un exemplu notabil al aspiraţiei companiei de a reinventa experienţa grădinăritului cu ajutorul unor materiale şi inginerii avansate. Suntem de părere că toate lucrurile, chiar şi cele mai simple pot fi făcute mai bine şi mai ingenios astfel încât lucrul în grădină să devină mai simplu, mai uşor, mai eficient şi pur şi simplu mai plăcut – aşa cum ar trebui să fie în definitiv grădinăritul.

Cele mai citite

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

Nicuşor Dan promite înlocuirea a 280 de km de reţea de termoficare, reabilitarea a 5 poduri şi pasaje şi achiziţionarea de noi tramvaie

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a prezentat luni priorităţile pentru un al doilea mandat, printre care se numără înlocuirea a 280 de kilometri de reţea...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă