27.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialUnde să pleci în septembrie cu bani puţini

Unde să pleci în septembrie cu bani puţini

Dacă alegeţi litoralul românesc, din 1 septembrie până pe 15 octombrie, puteţi beneficia de şase nopţi de cazare, la preţuri mult mai mici decât în sezon. La un hotel de două stele, cu mic-dejun inclus, în Eforie Sud, plătiţi 209 lei. La un hotel de trei stele, cu mic-dejun inclus, în Eforie Nord, plătiţi 379 lei, conform site-ului Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT). Mai multe informaţii găsiţi aici şi aici.

Ofertele sunt valabile pentru staţiunile Eforie Nord, Jupiter, Eforie Sud, Constanţa, Costineşti şi Cap Aurora. Lista completă cu hotelurile şi numărul de locuri o găsiţi aici.

Dacă vă tentează o vacanţă pe meleaguri străine, puteţi alege Rhodos, Creta, Santorini, Corfu ori Marmaris- un sejur se şapte nopţi începe de la 180 euro/persoană.

Pentru un sejur în Rhodos, pe insula Faliraki, de şapte nopţi, la un hotel de trei stele, puteţi plăti, pentru plecarea de pe 19 sau 26 septembrie, 181 euro/ persoană. Oferta nu include şi micul-dejun. Cu mic-dejun, mai scoateţi din buzunar 28 euro/ persoană.
În acest preţ este inclus şi biletul de avion, dar nu sunt incluse şi taxele de aeroport (95 euro/persoană), potrivit ofertei disponibile pe site-ul agenţiei Europa Travel. Puteţi vedea oferta aici.

Dacă alegeţi Creta, pentru un sejur de şapte nopţi, la un hotel de două stele, cu mic-dejun inclus, scoateţi din buzunar 217 euro/persoană, potrivit ofertei disponibile pe site-ul Europa Travel. În preţul ofertei este inclus şi biletul de avion dus-întors, dar nu şi taxele de aeroport. Dacă vreţi şi frigider în cameră, mai plătiţi 21 euro. Oferta o puteţi vedea aici.

O altă ofertă în Creta- sejur de şapte nopţi, biletul de avion inclus, hotel de două stele şi mic-dejun inclus- costă 259 euro, potrivit Top Tour. Plecarea se face pe 9,13, 16 şi 20 septembrie. Puteţi accesa oferta aici.

Dacă vreţi să vă petreceţi şapte nopţi pe insula Santorini, Grecia, la un hotel de trei stele şi să aveţi şi micul-dejun inclus, scoateţi din buzunar 299 euro/ persoană (dacă plecaţi pe 13 septembrie) sau 256 euro (cu plecarea în 20 septembrie). Biletul de avion este inclus în ofertă, se arată pe site-ul agenţiei Europa Travel. Citiţi oferta aici

Un sejur de şapte nopţi în Corfu, cu mic-dejun inclus şi transport cu autocarul, la un hotel de două stele, costă 116 euro/persoană, plus 169 lei- drumul cu autocarul (plecare pe 7 septembrie) sau 106 euro+169 lei/persoană, dacă plecaţi pe 21 septembrie, potrivit site-ului agenţiei Delta Best Turism. Accesaţi oferta aici

O vacanţă de opt zile/şapte nopţi pe Coasta de Azur costă 454 euro/persoană, la un hotel de două stele, cu micul-dejun inclus şi transportul cu avionul inclus. Oferta e disponibilă pe site-ul Top Tour, aici.

 

În Grecia, Zakynthos, pentru şapte nopţi de cazare la un hotel de trei stele, scoateţi din buzunar 293 euro/ persoană. Este inclus şi biletul de avion, dar plătiţi taxele de aeroport. Oferta o puteţi găsi pe site-ul Europa Travel. Puteţi citi oferta aici

Un sejur de opt zile, în Marmaris, Turcia, la un hotel de trei stele cu demipensiune, cu plecare pe 2 /9 septembrie costă 199/195 euro+299 lei/ persoană, iar, dacă vă hotărâţi să plecaţi pe 23 sau 30 septembrie, vă costă 155, respectiv 145 euro +299 lei/persoană, potrivit site-ului agenţiei Delta Best Turism. Puteţi vizualiza oferta aici.

Un sejur de şapte nopţi, la un hotel de patru stele, all inclusive, la Kusadasi, în Turcia, costă 255 euro/ persoană (plecarea pe 16 septembrie), 249 euro/persoană, pentru plecarea pe 23 septembrie, 239 euro/persoană (plecare 30 septembrie). Transportul cu autocarul este asigurat şi costă 299 lei/persoană, potrivit site-ului agenţiei Delta Best Turism. Citiţi mai multe despre această ofertă aici.

 

 

Cele mai citite

Cod galben de furtuni în 10 județe, până mâine dimineață. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă până joi dimineaţa în zece judeţe din vest.Astfel, în...

Remize albe la EURO 2024: Anglia-Slovenia 0-0 și Danemarca-Serbia 0-0. Se știu primele două meciuri din optimi

Marți s-a încheiat și cea de-a patra grupă de la EURO 2024, după meciurile Anglia - Slovenia, scor 0-0, respectiv Danemarca - Serbia, scor...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă