5.5 C
București
joi, 8 decembrie 2022
AcasăSpecialUPDATE. Mită la Facultatea de Medicină Veterinară din Capitală. Un asistent universitar...

UPDATE. Mită la Facultatea de Medicină Veterinară din Capitală. Un asistent universitar a fost reţinut

UPDATE 09:00. Un asistent universitar de la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti, Constantin Sava, a fost reţinut, joi noaptea, după ce a fost prins în flagrant luând mită. De luare de mită este acuzat şi tatăl acestuia, profesorul Ovidiu Sava, care va fi cercetat în libertate.

Joi poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.G.P.R au efectuat 5 percheziţii, dintre care 3 într-un campus universitar din Bucureşti şi 2 la domiciliile unor profesori bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

UPDATE 15:30. Unul dintre profesorii Facultăţii de Medicină Veterinară din Bucureşti a fost prins cu aproape 11.000 de lei asupra sa, primiţi de la mai mulţi studenţi, pentru a-i ajuta să treacă examenele de restanţe. Banii erau primiţi prin intermediul fiului său, asistent universitar, şi al unui student, transmite DIGI24.

În acest moment se fac percheziţii la domiciliile profesorului şi fiului său, iar toţi cei implicaţi sunt aduşi la audieri.

–––

Procurorii de la Parchetul General efectuează joi percheziţii la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti într-un caz de corupţie. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, percheziţiile au loc după ce un cadru didactic a fost prins în flagrant în timp ce lua 10.500 lei mită.

Ştire în curs de actualizare

 

 

Cele mai citite

SUA sunt gata să vândă Poloniei încă 116 tancuri de luptă americane Abrams

Statele Unite(SUA) au aprobat să vândă suplimentar Poloniei 116 tancuri de luptă americane Abrams şi alte armamente grele pentru un total de 3,75 miliarde...

“Coplata” ar ieftini serviciile medicale

Ministerul sănătății a lansat în dezbatere publică “Strategia națională de sănătate în perioada 2022 – 2030,” un document necesar în contextul nevoii de modernizare...

Proiectul pe buget urmează să fie aprobat în ședința de Guvern

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de astăzi proiectele de lege privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2023. Proiectul...
Ultima oră
Pe aceeași temă