15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialPacientul care a fugit de la Spitalul de Psihiatrie din Iaşi a...

Pacientul care a fugit de la Spitalul de Psihiatrie din Iaşi a fost prins

UPDATE 15.45: Tânărul evadat din Spitalul de Maximă Siguranţă ”Grajduri”, unde era internat după ce şi-a omorât mama şi bunica, a fost găsit în zona comunei Grajduri, de către o echipă a spitalului.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, acesta a fost observat de către un localnic din comuna Grajduri, care a anunţat echipele de căutare. Conform aceloraşi surse, Silviu Cătălin Tecuţă nu a opus rezistenţă, spunând că îi este foame.

UPDATE 12.00: Potrivit unor surse locale, tânărul a evadat din Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni-Grajduri din Iaşi, unde era internat după ce în octombrie 2011 şi-a omorât mama şi bunica.

Persoanele care îl observă sau deţin informaţii care pot conduce la găsirea lui sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.  Semnalmentele tânărului sunt: înălţime 1,70 metri, astenic, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, ten măsliniu, barbă. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri şi o maletă neagră.


Poliţiştii din Iaşi caută un tânăr care a plecat, vineri seara, din spitalul de psihiatrie în care era internat. În lipsa tratamentului medicamentos, acesta poate deveni violent, potrivit Mediafax.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au fost sesizaţi, sâmbătă, că Silviu Cătălin Tecuţă, de 24 ani, din municipiul Iaşi, a plecat dintr-un spital de psihiatrie, în seara zilei de 20 octombrie. Semnalmentele tânărului sunt: înălţime 1,70 metri, astenic, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, ten măsliniu, barbă. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri şi o maletă neagră.

Persoanele care îl observă sau deţin informaţii care pot conduce la găsirea lui sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie

Cele mai citite

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

100 de arestați la Boston după o manifestație pro-Palestina

Aproximativ 100 de persoane considerate a fi manifestanţi pro-palestinieni au fost arestate sâmbătă dimineaţa în campusul unei universităţi din Boston şi tabăra lor a...
Ultima oră
Pe aceeași temă