17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialUn om a murit, iar alte două persoane au fost rănite, după...

Un om a murit, iar alte două persoane au fost rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat lângă Brașov

Un om a murit, iar alte două persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier produs pe DN13 Brașov-Sighișoara, după ce un microbuz în care se aflau opt persoane s-a răsturnat, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, Ciprian Sfreja.

Dintre cei opt pasageri ai microbuzului, cinci au refuzat transportul la spital, iar celelalte trei persoane au primit asistență medicală la fața locului.

Pentru unul dintre răniți, un bărbat în vârstă de 37 de ani, s-au aplicat manevre de resuscitare, dar în ciuda efortului depus de medici, acesta a decedat. Alți doi pasageri, un bărbat în vârstă de 25 de ani cu traumatism cranio-cerebral și o femeie de 38 de ani cu fractură de membru superior, au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

Ciprian Sfreja a mai menționat că la fața locului s-au deplasat patru echipaje SMURD și două echipaje pentru descarcerare.

Cele mai citite

Plângere penală pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin

Un cetățean care se prezintă “militant civic” a depus plângere penală la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin, Marius...

Atac armat în Londra. Sunt mai multe persoane rănite

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat la Hainault, în estul Londrei, după ce a atacat trecători cu o sabie...
Ultima oră
Pe aceeași temă