12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialUn nou eşec pentru HCM Constanţa în Liga Campionilor

Un nou eşec pentru HCM Constanţa în Liga Campionilor

Echipa de handbal masculin HCM Constanţa a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 32-29 (17-12), de formaţia germană SG Flensburg-Handewitt, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a grupei D a Ligii Campionilor, transmite Mediafax.

Marcatorii formaţiei constănţene au fost Stavrositu – 6 goluri, Mureşan, Angelovski, Toma, Csepreghi, Schuch şi Sadoveac – câte 3, Buricea şi Riganas – câte 2, Sabou – un gol. Din tabăra germanilor s-a remarcat Eggert, cu 9 goluri.

Antrenorul HCM, Ion Crăciun, a declarat, după meci, că echipa sa a făcut multe greşeli: “Am intrat timorat, multe inexactităţi, care au pus echipa germană pe contraatac, oaspeţii înscriind multe goluri nemuncite. În partea a doua, am revenit, am pus probleme în faţa unei echipe foarte bune, dar mai avem multe de pus la punct: apărarea, finalizarea”.

La rândul său, jucătorul Laurenţiu Toma a precizat că HCM mai păstrează şanse de calificare. “Nu ştiu dacă s-a văzut o diferenţă aşa mare, dar i-am şi ajutat să câştige pentru că am făcut multe greşeli. Jocul nostru a fost mai bun şi avem speranţe în continuare. Rămân şanse de calificare”, a spus Toma.

Cu 2 victorii şi cinci înfrângeri, HCM a acumulat doar 4 puncte şi ocupă locul cinci în grupă, celelalte meciuri din grupă urmând să se dispute sâmbătă şi duminică.

Programul meciurilor HCM în grupa D, în continuare, este următorul: HC Zagrreb-HCM Constanţa (19 februarie), HC Bosna Sarajevo-HCM Constanţa (26 februarie) şi HCM Constanţa-Renovalia Ciudad Real (3 martie), în ultimul meci din această fază.

Primele patru clasate din fiecare grupă se califică în optimile de finală.

Cele mai citite

După Milano, Manele pe tot Mapamondul. Acum, pe prima scenă în Insulele Solomon

Ilustrație: Marian Avramescu După mulți ani în care momentul era anticipat, dar tot nu se fructificau previziunile, manelele românești chiar au reușit să cucerească...

Bogdan Lobonț, înaintea partidei cu CFR Cluj: “Avem din nou posibilitatea să arătăm ceea ce putem în momentul de faţă”

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate vineri, antrenorul echipei de fotbal FC Rapid București, Bogdan Lobonț, a împărtășit gândurile sale înaintea meciului cu...

Premieră mondială: Urangutan care își tratează rana cu o plantă

Un urangutan din Indonezia a fost văzut în timp ce îşi trata o rană cu o plantă medicinală, fiind pentru prima dată în lume...
Ultima oră
Pe aceeași temă