11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialUn microbuz cu nouă pasageri s-a răsturnat într-un şanţ pe A1, o...

Un microbuz cu nouă pasageri s-a răsturnat într-un şanţ pe A1, o persoană a fost rănită

Un microbuz în care se aflau nouă pasageri a derapat din cauza zăpezii şi a intrat într-un şanţ, vineri dimineaţă, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, iar în urma accidentului o persoană a suferit leziuni la gât şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, potrivit Mediafax.

Potrivit şefului Poliţiei A1, comisar-şef Emilian Buican, accidentul, care a avut loc între km. 85-86 pe sensul Bucureşti-Piteşti, are drept cauză neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic, respectiv carosabil acoperit cu zăpadă.

“Microbuzul circula dinspre Capitală spre Piteşti şi are ataşată o remorcă de bagaje în spate. Dn primele cercetări ale poliţiştilor reiese că la un moment dat şoferul ar fi frânat, iar maşina a derapat, ieşind de pe carosabil în partea dreaptă şi răsturnându-se în şanţ. Primele informaţii arată că există o victimă – un pasager din microbuz care a suferit leziuni în zona gâtului care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti”, a declarat comisar-şef Emilian Buican.

La faţa locului au intervenit două echipaje ale ISU Argeş, un echipaj SMURD şi un echipaj al Ambulanţei.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în zona accidentului se desfăşoară îngreunat din cauza intervenţiei pompierilor şi a echipelor medicale.

De altfel, circulaţia pe Autostrada Bucureşti-Piteşti se desfăşoară dificil pe întreg tronsonul, vineri dimineaţă, carosabilul fiind acoperit pe alocuri cu zăpadă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă