19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialUn fost pilot de curse a fost reținut de poliție, după ce...

Un fost pilot de curse a fost reținut de poliție, după ce i-ar fi incendiat mașina fostei iubite

Fostul pilot de curse Daniel Onoriu a fost reţinut, sâmbătă, de poliţiştii bucureşteni, fiind acuzat de distrugere, după ce ar fi incendiat mașina fostei salei iubite. Fapta se pedepsește cu închisoare de la doi la șapte ani, informează News.ro.

Daniel Onoriu este acuzat de distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun, săvârşită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc şi dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, infracţiune care se pedepseşte cu închisoarea de la doi la şapte ani.

Fostul pilot de curse a fost chemat, sâmbătă, de poliţiştii Secției 2 pentru a fi audiat în legatură cu un incident care a avutloc în 26 martie. În acest dosar, Daniel Onoriu a mai fost audiat de două ori. Mai întâi, el a dat explicații în fața polițiștilor chiar în noaptea în care a avut loc fapta, însă a fost eliberat din lipsă de probe.

Sâmbătă DanielOnoriu ar fi recunoscut fapta. Potrivit unor surse din Poliţie, Daniel Onoriu i-a incendiat maşina fostei sale iubite din răzbunare, după ce aceasta luase decizia să încheie relaţia cu el.

Din datele anchetatorilor rezultă că Daniel Onoriu ar fi mers, în 26 martie, cu motocicleta la o adresă din Sectorul 2, unde fosta lui prietenă organiza un eveniment şi i-ar fi stropit maşina cu benzină, după care ar fi plecat.  După aproximativ 30 de minute, Onoriu ar fi revenit cu o maşina şi i-ar fi dat foc autoturismului fostei sale iubite.

Cele mai citite

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă