17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialUn bihorean a găsit o baterie de ceas în pâine

Un bihorean a găsit o baterie de ceas în pâine

Un pensionar din Bihor a găsit o baterie de ceas într-o pâine. La controlul OPC făcut de inspectori la brutăria de la care omul a cumpărat-o s-au găsit şi alte probleme: excremente de rozătoare în spaţiile de depozitare, şi nereguli în procesul tehnologic de producţie, informează realitatea.net.

Bătrânul povesteşte că a găsit bateria când a vrut să mănânce din pâine. “Mâncam şi deodată nu ştiu cum muşc şi când mă uit zic ,mă, ce este aici în asta ? Mă zic, io cred că e bilă de malaxor, când mă uit mai bine, o întorc aşa un pic am văzut că-i baterie de ceas. Apoi după oră şi ceva a început să ne fie rău, simptome de vomă”, a declarat Dorel Gramă.

Brutăria din Fegernicul Nou, de unde omul a cumpărat pâinea a fost controlată de inspectorii OPC. S-au găsit excremente de şoareci în făină şi muşte în aluat.

“În pâinea respectivă s-a găsit un corp străin, o baterie de ceas. În urma controlului făcut la producător s-a constatat că nu repsecta procesul de tehnologie, referitor la cernerea făinii”, a declarat Nicolae Secoşan, director adjunct OPC Bihor.

Până când problemele vor fi rezolvate brutăria rămâne închisă. Inspectorii au vrut să facă şi un proces verbal de contravenţie. Cum patronii nu au fost de găsit, fiind plecaţi în concediu, în străinătate, procesul verbal de contravenţie nu a putut fi finalizat.

Cele mai citite

Rezervele valutare ale BNR, în scădere

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ...

Amenzi de 4,6 milioane de euro pentru 29 de retaileri. Plus: deconectarea și telemunca în UE

Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, a declarat, cu ocazia zilei de 1 mai, că telemunca şi deconectarea trebuie să...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...
Ultima oră
Pe aceeași temă