9.6 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat şi-a dat foc în curtea unei primării din Suceava. De...

Un bărbat şi-a dat foc în curtea unei primării din Suceava. De ce a recurs la acest gest

Un bărbat de 38 de ani a ajuns, luni, la spital, după ce şi-a dat foc în curtea sediilor Primăriei sucevene Poiana Stampei și a Poliție din localitate, pe motiv că fosta soție, plecată la muncă în Italia, a amanetat verighetele, informează Mediafax.

Bărbatul a cerut de mai multe ori socrilor să-i înapoieze verighetele și a provocat chiar și un scandal, fiind amendat.

Luni dimineață, suceveanul a venit la Primăria Poiana Stampei pentru a-i cere primarului verighetele, întrucât edilul a fost cel care le-a oficiat căsătoria.

Nemulțumit că nu i se rezolvă problema, bărbatul s-a stropit cu benzină și și-a dat foc cu o brichetă. Un polițist aflat în curtea comună a primăriei și a postului de Poliție din localitatea Poiana Stampei a încercat să stingă focul, însă nu a reușit.

Ulterior, angajații primăriei au reușit să-l acopere cu o pătură și să stingă focul.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Vatra Dornei, el urmând să fie preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul de Arși din București.

El a suferit arsuri de gradul II, III și IV, starea sa fiind foarte gravă, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, Alin Găleată.

Cele mai citite

WC-urile din curțile școlilor vor fi secții de votare, ca tot alegătorul să găsească o utilitate buletinului de vot

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru a elimina preconcepțiile conform cărora toaletele din curțile unităților de învățământ preuniversitar fără canalizare nu sunt bune de nimic, Guvernul...

Attila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituţională a României a fost internat, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au precizat...

Corvinul Hunedoara a intrat în istorie cu prima Cupă a României câștigată

Corvinul Hunedoara şi Oţelul Galaţi au disputat finalei Cupei României la fotbal, miercuri seara, pe Stadionul Municipal din Sibiu. După un meci disputat care...
Ultima oră
Pe aceeași temă