11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialUn barbat din Iasi isi acuza concubina ca si-a vandut un copil

Un barbat din Iasi isi acuza concubina ca si-a vandut un copil

Un barbat din judetul Iasi, care se lupta in instanta pentru castigarea paternitatii unuia dintre cei doi copii ai concubinei sale, sustine ca aceasta si-ar fi vandut copilul unei consatence.
Ciprian Constantin Varlan, din localitatea Piciorul Lupului, sustine ca Florentina Slabu, concubina lui, si-a vandut fetita in varsta de trei ani si jumatate unei consatence instarite.

Potrivit sesizarii trimise pe adresa Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi, ambii copii ai femeii au fost nascuti in anul 2006, insa numai baiatul are recunoscuta paternitatea, motiv pentru care Varlan a deschis in instanta o actiune de recunoastere a fetitei.
Cu toate acestea, Florentina Slabu neaga faptul ca Ciprian Constantin Varlan este tatal fetitei. Mai mult, femeia l-a parasit si a plecat cu cei doi copii la mama ei, in localitatea Ciurea.
"A fost deschisa o ancheta pentru a se verifica sesizarile facute. In cazul in care se dovedeste a fi adevarate se vor lua masurile legale", a declarat Tiberiu Bantas, purtatorul de cuvant al Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi, citat de Agerpres.
Pentru a-si putea creste copiii, femeia lucreaza cu ziua pe la sateni. Cat timp este plecata, de copii are grija bunica materna iar cand aceasta nu poate, este ajutata de o vecina care are un magazin.

Acest fapt a starnit suspiciunile barbatului, care sustine ca Florentina Slabu i-ar fi vandut vecinei unul dintre copii contra sumei de 10.000 de euro.
Atat mama copiilor, cat si femeia acuzata ca ar fi cumparat copilul neaga acest lucru. Florentina Slabu sustine ca fostul iubit a deschis aceasta actiune impotriva sa cu intentia de a-i lua copiii pentru alocatiile pe care acestia le primesc.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă