16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat a murit îngheţat, în Vaslui

Un bărbat a murit îngheţat, în Vaslui

Un bărbat din Chilieni, judeţul Vaslui, a fost găsit îngheţat în zăpadă, miercuri, pe un câmp din apropierea satului, relatează Mediafax.

Citeşte şi: O femeie a născut în tren, într-o gară din judeţul Vaslui

Potrivit cercetărilor desfăşurate de către poliţiştii vasluieni, bărbatul de 60 de ani a plecat, în cursul serii de luni, de la locuinţa unor rude din localitatea Mireni, cu intenţia de a ajunge la domiciliu, însă, după parcurgerea unei distanţe de aproximativ patru kilometri, a căzut în zăpadă şi nu şi-a mai putut continua drumul.

Soţia şi rudele au sesizat dispariţia vasluianului abia în cursul zilei de miercuri, în condiţiile în care acesta nu a mai ajuns la domiciliu după două zile, iar în zona respectivă semnalul la telefonul mobil este foarte slab.

“Trupul bărbatului a fost găsit la aproximativ 150 de metri de localitatea de domiciliu de către membrii familiei care plecaseră în căutarea sa, inclusiv de către soţie, după ce şi-au dat seama că nu a mai ajuns acasă. În urma examinării cadavrului de către poliţişti, s-a constatat că nu există urme de violenţă asupra bărbatului”, a declarat, miercuri, responsabilul mass-media din cadrul Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică.

Organele de anchetă au dispus efectuarea necropsiei cadavrului bărbatului de 60 de ani în vederea stabilirii exacte a cauzei decesului.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

Expoziţia „Jandarmeria Română 1850 – 2020” va putea fi vizitată la sediul Muzeului Judeţean Teleorman

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Muzeul Județean Teleorman,...
Ultima oră
Pe aceeași temă