19.1 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat a fost STRIVIT de tren în Vaslui

Un bărbat a fost STRIVIT de tren în Vaslui

Un bărbat de 44 de ani a fost accidentat mortal, miercuri, în apropierea Staţiei CRR Vaslui, de un tren care circula pe relaţia Bucureşti – Iaşi, informează Mediafax.

Poliţiştii declanşat o anchetă pentru a stabili în ce condiţii s-a petrecut incidentul, una dintre variantele luate în calcul fiind cea a sinuciderii.

Mecanicul de locomotivă nu a mai reuşit să oprească la timp garnitura de tren, astfel încât victima a murit pe loc, fără ca echipajul SMURD deplasat la intervenţie să mai poată face ceva pentru salvarea bărbatului.

“Conductorul de tren l-a observat pe bărbat în timp ce acesta mergea în paralel cu calea ferată când, la un moment dat, ar fi făcut un pas în lateral şi s-a postat între şinele de cale ferată, fără a mai putea fi evitat. Poliţiştii au deschis o anchetă, într-o primă fază fiind stabilită identitatea victimei după actul de identitate pe care-l avea asupra sa”, a declarat, miercuri, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească în ce condiţii s-a petrecut accidentul.

Cele mai citite

VIDEO. Neil Lennon, primele declarații după ce a preluat banca tehnică a Rapidului

Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului, a susținut astăzi prima conferință de presă de la instalarea pe banca tehnică a giuleștenilor. Nord-irlandezul a afirmat...

Remiză spectaculoasă între Bologna și Juventus! „Bătrâna Doamna” a revenit de la 0-3

Bologna şi Juventus Torino au oferit cel mai spectaculos meci al etapei a 37-a din Serie A, după ce au remizat, scor 3-3. Bologna...

Descoperă beneficiile consumului de produse artizanale

Într-o lume dominată de producția industrială și de alimentele procesate, produsele artizanale reprezintă o răsplată pentru cei care apreciază gustul autentic, calitatea superioară și...
Ultima oră
Pe aceeași temă