28 C
Bucharest
Wednesday, 31 May 2023
HomeSpecialUn băiat de 14 ani s-a înecat în Lacul Morii. O fetiță...

Un băiat de 14 ani s-a înecat în Lacul Morii. O fetiță a fost salvată

Un băiat de 14 ani a fost găsit înecat, luni seară, în Lacul Morii din București, informează ISU.

În jurul orei 19, această instituție a fost sesizată că un copil se afla în Lacul Morii, posibil înecat. Au fost trimiși să intervină doi scafandri, precum și un echipaj SMURD, Până la sosirea echipelor de intervenție, victima, o fată de 16 ani, a fost scoasă pe mal de către cetățeni.

Fata, aflată în stop cardio respirator, a fost resuscitată și ulterior transportata la Spitalul de copii "Grigore Alexandrescu".

Echipele de intervenție au fost retrase, dar s-a primit un nou apel telefonic la 112 în care se anunța posibilitatea ca în apă sa mai fie și un băiat.

Scafandrii s-au întors și au scos din apă un băiat de 14 ani. Acesta nu a mai putut fi resuscitat și a fost declarat decedat de medicul SMURD.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Transportatorii rutieri cer statului român să propună Comisiei Europene o procedură de infringement contra Austriei

Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) cere ministrului Transporturilor din România să propună Comisiei Europene o procedură de infringement contra Austriei. O asemenea...

Valoarea medie lunară a coșului de cumpărături a crescut cu 10% – 15% în 2022

Valoarea medie lunară a coșului de cumpărături în România a crescut cu 10% - 15% în 2022, produsele alimentare și bunurile de larg consum...

Președintele Iohannis participă la reuniunea Comunității Politice Europene, în Republica Moldova

Președintele Klaus Iohannis va participa, la data de 1 iunie 2023, la cel de-al doilea Summit al Comunității Politice Europene. Reuniunea se desfășoară în Republica...
Ultima oră
Pe aceeași temă