13.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialUn AUTOCAR cu 39 de pasageri a rămas SUSPENDAT pe marginea unei...

Un AUTOCAR cu 39 de pasageri a rămas SUSPENDAT pe marginea unei râpe. Ce se întâmplă cu oamenii

Un autocar cu 39 de pasageri a derapat și a rămas suspendat pe marginea unei râpe. Accidentul s-a produs pe un drum cu serpentine, la ieșirea din municipiul Reşiţa spre Muntele Semenic.

La locul incidentului au intervenit mai multe echipaje de pompieri care au evacuat călătorii şi au stabilizat autovehiculul, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Semenic" din județul Caraș-Severin, vineri după-amiază, un autocar în care se aflau 39 de persoane a derapat cu partea din spate pe un drum cu serpentine de la ieşirea din municipiul Reşiţa.

"Apelul, sosit prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, în jurul orei 17.00, avea să alerteze echipajele de intervenţie ale ISU Caraş-Severin, care s-au deplasat de urgenţă în localitatea Reşiţa, cartierul Secu, pentru asigurarea şi stabilizarea unui autocar în care se aflau 39 de adulţi, rămas suspendat pe marginea unei râpe, după ce a părăsit carosabilul", se arată în comunicat.

La faţa locului au fost prezenţi şi pompierii paramedici SMURD, nefiind însă necesară acordarea primului ajutor medical.

În prezent, cei 39 de oameni aşteaptă alt autocar care să-i preia şi să-i transporte la destinație.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Europa League: Leverkusen, aproape de finală. Remiză în meciul dintre Marseille și Atalanta

Noua campioană a Germaniei Bayer Leverkusen este cu un pas în finala Europa League, după ce a învins-o în deplasare pe AS Roma cu...

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

MESAJE DE PAȘTE 2024: Trimite cele mai frumoase urări de Înviere

O selecţie a celor mai inspirate:mesaje de Paşte, felicitări şi urări de Înviere care pot fi trimise prin SMS apropiaţilor, în noaptea de înviere. SMS DE PAŞTE, URĂRI DE PAŞTE, MESAJE DE...
Ultima oră
Pe aceeași temă