31.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialUltimul anunţ înainte de Steaua - Dinamo Tblisi: Chiricheş, aproape de un...

Ultimul anunţ înainte de Steaua – Dinamo Tblisi: Chiricheş, aproape de un transfer

Steaua va întâlni în această seară începând cu ora 19.00 formaţia georgiană, Dinamo Tblisi, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Meciul din această seară ar putea fi printre ultimele pentru Chiricheş în condiţiile în care vedeta Stelei este tot mai aproape de un transfer.

Transferul lui Chiricheş, chiar pe o sumă colosală pentru Liga 1, 8-10 milioane euro, pare tot mai aproape de a fi realizat. Dumitru Dragomir a declarat azi, potrivit Sport Total, că plecarea jucătorului de la Steaua este aproape sigură, iar asta indiferent de parcursul roş-albaştrilor în preliminariile Ligii Campionilor.

“Steaua nu va fi mai buna decat in sezonul trecut daca il vinde pe Chiriches. Este normal ca el sa plece daca i se ofera un salariu triplu, pentru ca viata de fotbalist este scurta si trebuie sa iti faci rapid un rost. El va juca titular la orice echipa se va duce, deoarece este fotbalist. Are viteza, tehnica, dar are si ceva lacune la jocul cu capul. Daca mai lucreaza la forta, va fi unul dintre cei mai buni fundasi ai lumii,” a declarat Dragomir.

Impresarul lui Chiricheş, Ioan Becali, spunea că a primit oferte importante pentru jucători, chiar şi pentru sume de peste 8 milioane euro, ceea ar reprezenta o sumă pentru care Gigi Becali ar fi dispus să renunţe la jucător, potrivit declaraţiilor sale anterioare.

Steaua, deficitară în meciul cu Dinamo Tblisi

Steaua întâlneşte în această seară campioana Georgiei, o echipă care, deşi nu este la fel de valoroasă precum cea a campioanei României, stă mai bine la capitolul atac, acolo unde are mai multe soluţii decât Steaua. Reghecampf se beazează în special pe Nikolici şi Piovaccari în linia ofensivă, în timp ce georgienii au mai mulţi jucători care ar putea marca în această seară, inclusiv spaniolul Xisco, fost atacant în Primera Division la echipe ca Valencia sau Betis, care are la Dinamo un salariu de 400.000 euro anual.

Deşi are prea puţini oameni de gol, Steaua stă mai bine la celelalte capitole, astfel că va porni cu prima şansă în meciul din această seară. În cazul în care va trece de campioana Georgiei, Steaua va intra în play-off, acolo unde ar putea avea probleme serioase în faţa unor echipe mult mai puternice, în condiţiile în care nu mai transferă atacanţi iar plecarea lui Chiricheş va produce o altă gaură în construcţia echipei.

Cele mai citite

Cum se modifică Legea achizițiilor publice

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanță de urgență care va modifica Legea achizițiilor publice, informează o știre...

Huzurul din bani publici pentru pseudo vătaful masonilor, plagiatorul Radu Bălănescu

Plagiatorul Radu Ninel Bălănescu a rămas în continuare vătaful masonilor din România, chiar dacă scriptic nu este la butoane și continuă să fie...

Aurelian Pavelescu (PNȚCD), candidat la Președinția României: Dreptul european este aplicabil doar dacă nu încalcă norma constituțională

Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD și candidat la Președinția României, consideră că dreptul european este aplicabil în România doar dacă nu contravine Constituției României. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă