12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialTrupa Chicanos face declaratii de dragoste - "Maria, te amo!"

Trupa Chicanos face declaratii de dragoste – “Maria, te amo!”

Baietii de la Chicanos fac cea mai frumoasa declaratie de dragoste tuturor femeilor prin intermediul piesei “Maria, te amo!”. Alex si Razvan (Chicanos) au terminat filmarile la cel de-al doilea videoclip sub atenta observatie regizorala a lui Cristi Gugu. Piesa aleasa se numeste “Maria, te amo!” si este extrasa de pe primul album al trupei intitulat “Sa dansam reggaeton”.
Asa cum ne-au obisnuit, “Maria, te amo!” este o piesa in limba spaniola pe ritmuri “caliente” de reggaeton. Multa pasiune, povesti de dragoste si o invitatie la dans. Scenariul videoclipului este realizat sub forma unui story foarte interesant. Este o poveste in care personajele principale sunt interpretate de cei doi componenti ai trupei. Ei imbraca uniforma de politie, dovedind si foarte bune calitati actoricesti. Alaturi de Chicanos, in videoclip, mai apar si cativa prieteni: Barac, Chucho, Dima si Wilmark, care la randul lor interpreteaza roluri de “bad guys”.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă