21.5 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăSpecialTren de persoane blocat în Maramureş, în urma unei avalanşe

Tren de persoane blocat în Maramureş, în urma unei avalanşe

Un tren de persoane care circulă între Vişeu de Sus şi Sighetu Marmaţiei a fost blocat, marţi după-amiază, timp de aproximativ 40 de minute, din cauza unei avalanşe care a dus la blocarea căii ferate, relatează Mediafax.

Şeful Staţiei CFR Sighetu Marmaţiei, Florin Rus, a afirmat că trenul personal care circula pe ruta Vişeu – Sighetu Marmaţiei a fost oprit în staţia Petrova, pentru că la Bistra a avut loc o avalanşă de mici dimensiuni.

La rândul său, viceprimarul localităţii Bistra, Vasile Duciuc, prezent la faţa locului, a spus că zăpada de pe un versant din apropierea liniei ferate a căzut peste şine, blocând accesul.

Vasile Duciuc a declarat că trenul a staţionat aproximativ 40 de minute, până când s-a intervenit pentru curăţarea zăpezii de pe calea ferată.

El a precizat că la ora transmiterii acestei ştiri zăpada fusese curăţată de pe şine, iar trenul urmează să plece spre destinaţie.

Potrivit autorităţilor, călătorii nu au fost în pericol.

Cele mai citite

DISPERARE. Grindeanu modifică iar legea doar ca să scape de Spitalul CF 2 din București

După ce a fost făcut KO în această săptămână de ministrul Educației, Ligia Deca, care nu a fost de acord cu trecerea Spitalului...

NEWS ALERT. Cod roșu de furtună în București și judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi seara avertizări cod roşu de furtună pentru municipiul Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi...

Tramvaiele opresc din nou în stația Eroii Revoluției. Zona a devenit cel mai nou și mai modern reper urban din Capitală

De la începutul acestei săptămâni, tramvaiele de pe liniile 1, 7, 10, 19 și 25 opresc în stația „Piața Eroii Revoluției”. În urma lucrărilor de modernizare...
Ultima oră
Pe aceeași temă