32.2 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentAvion, nevoit să aterizeze de urgență, din cauza furtunii de noaptea trecută....

Avion, nevoit să aterizeze de urgență, din cauza furtunii de noaptea trecută. 3 membri ai echipajului au necesitat îngrijiri medicale

Avionul Airbus 320 al companiei WizzAir a intrat noaptea trecută în zona de furtună din dreptul aeroportului Craiova.

Turbulența severă întâlnită a produs probleme medicale la 3 însoțitori de bord, care, după aterizarea la Otopeni, au avut nevoie de îngrijiri medicale, au precizat, pentru ROMÂNIA LIBERĂ, surse din aviația civilă.

“A fost Cod roșu la Craiova și, din cauza condițiilor meteo, iar piloții aeronavei iau decizii pentru siguranța pasagerilor”, ne-a declarat directorul Aeroportului Craiova, Sorin Manda.

Cursa TAROM de la Budapesta efectuată cu avionul ATR 72-600 a reușit să traverseze frontul de furtună fără probleme majore cauzate de turbulențele caracteristice acestuia.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă