11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialTrei săptămâni până la reuniune: CVM Tomis își propune aceleași obiective

Trei săptămâni până la reuniune: CVM Tomis își propune aceleași obiective

CVM Tomis bate pasul pe loc, dar nu în sensul negativ al zicalei. Deținătoarea eventului nu are cum să mai progreseze în plan intern, acolo unde se anunță un nou an de excepție, și încearcă marea cu degetul când vine vorba de Liga Campionilor. Venirile a patru jucători cu CV-uri impresionante au produs rumoare, însă conducerea clubului a dorit ca echipa să nu piardă în valoare și să rămână port-drapelul voleiului masculin românesc în Europa. Cum FRV a înțeles importanța participării europene și a armonizat calendarul intern, sezonul 2014-2015 se anună unul de excepție.

„Ca să încercăm o glumă, CCVM bate pasul pe loc atunci când vine vorba de voleiul masculin românesc. Unde mai putem urca pe plan intern? Nicăieri. Am adus patru oameni cu CV-uri excepționale și care vor aduce un mare plus echipei noastre și am păstrat osatura formației de anul trecut. Nu uitați că CVM a relansat nume ca Rodriguez și Nemec, ajunși acum în două dintre campionatele grele din Europa, în Turcia și Italia, și că Bahov, care a debutat mai slab, s-a dezvoltat într-un voleibalist de clasă continentală, ajungând acum la Paris. Noi i-am păstrat pe Zhekov, pe Martin (Stoev) și i-am adus pe Rusic, titular în naționala Serbiei, Simeonov, jucător de Ligă, Janic, ex-căpitanul plavilor și Petkov, alături de Laza, Spânu, Stancu, Aciobăniței, Vologa, Stoian, Tănăsescu și Pavel. Lotul e complet și în România nu ne va pune nimeni probleme”,
ne-a spus Serhan Cadâr, managerul campioanei.

Primul cantonament al echipei va avea loc la Dobrici, localitate unde au început toate campaniile recente ale CVM-ului, iar un posibil hop, ca în cazul HCM-ului, pare exclus.   

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă