7.5 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăSpecialTrei remedii naturale şi eficiente împotriva celulitei

Trei remedii naturale şi eficiente împotriva celulitei

Chilli, cafeaua măcinată, sarea, rozmarinul şi migdalele sunt cele mai eficiente remedii naturale împotriva celulitei. Aceste remedii naturale presupun folosirea produselor naturale în stare brută sau sub formă de uleiuri realizate din extracte de plante.

Important este să găsiţi remediul natural potrivit pentru voi şi să îl folosiţi zilnic pe zonele afectate de celulită.

1. Exfoliaţi-vă pielea cu boabe de cafea măcinate !

Luaţi cafea măcinată şi amestecaţi-o cu o cremă de corp. Întindeţi crema pe zonele afectate şi masaţi-le cu o mănuşă abrazivă. Lăsaţi amestecul să acţioneze 5-10 minute şi spălaţi-vă apoi cu apă călduţă. Acest tratament va îmbunătăţi circulaţia sângelui şi va elimina depunerile de grăsime.

2. Faceţi o baie de 20 de minute cu sare de mare!

Amestecaţi în apa puţin călduţă 2 ceşti de sare de mare şi efectuaţi un gomaj uşor al pielii. Acesta este unul dintre cele mai eficiente, dar şi relaxante remedii împotriva celulitei. Veţi observa schimbări în textura pielii imediat.

3. Amestecaţi rozmarin cu ulei de chimen dulce şi ulei de migdale!

Masaţi zona cu aspect de “coaja de portocală”, de minim 4 ori pe săptămână cu acest amestec. Masajul ajută la eliminarea depozitelor de grăsime şi îmbunătăţeşte circulaţia. Dacă aplicaţi amestecul cu mişcări corecte de masaj, veţi observa rezultatele în scurt timp.

Remediile naturale împotriva celulitei sunt eficiente în combinaţie cu o dietă echilibrată, sport şi tratamente corporale moderne.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

George Simion vine cu câteva aprecieri despre eventuale candidaturi

George Simion, liderul AUR, are darul de a ne înveseli de fiecare dată când declară câte ceva în spațiul public. Perspectivele sale asupra...

Probleme mari pentru combinatul siderurgic de la Galați

Combinatul siderurgic Liberty de la Galați are o situație din ce în ce mai dureroasă: datorii de peste 2 miliarde de lei, pierderi de...

Sondaj Avangarde: 53% dintre români – de acord ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu localele

Peste jumătate dintre români - 53% - se declară de acord ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu alegerile locale, potrivit unei cercetări sociologice...
Ultima oră
Pe aceeași temă