23.6 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialTrei băieţi cu dizabilităţi din Vaslui, ABUZAȚI SEXUAL. Poliția a deschis o...

Trei băieţi cu dizabilităţi din Vaslui, ABUZAȚI SEXUAL. Poliția a deschis o ANCHETĂ

Trei adolescenţi cu dizabilităţi, dintr-un centru de plasament din Bârlad, ar fi fost abuzați sexual de un bărbat de 47 de ani. Poliţiştii din Vaslui şi Direcţia pentru Protecţia Copilului au deschis anchete în acest caz, informează Mediafax.

Ancheta în acest caz a fost declanșată în urma unei sesizări făcute de un bărbat din Bârlad, care a reclamat că trei adolescenți, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, ar fi fost violați de un bârlădean de 47 de ani, Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui,.

Astfel, în plângere se arată că adolescenţii – trei băieți cu dizabilități, internați într-un centru de plasament – ar fi fost abuzați sexual într-o casă părăsită. În schimbul presupuselor favoruri sexuale, adolescenții primeau sume modice de bani sau dulciuri.

“În acest caz, s-a întocmit dosar penal, urmând ca încadrarea juridică a faptei să se facă după ce presupusele victime vor fi supuse unui examen medico-legal”, a declarat, joi, responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

La rândul lor, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui au deschis propria anchetă internă, așteptând însă concluziile polițiștilor.

Cele mai citite

“Vrei să fii soția mea?” TJ Miles și Francisca se căsătoresc

Francisca și TJ Miles s-au întors recent dintr-o vacanță de vis de două săptămâni. Artista a încântat fanii publicând prima imagine cu inelul de...

Cătălin Drulă, președintele USR: Guvernul PSD-PNL ne duce în dezastru financiar!

Președintele USR, Cătălin Drulă, atrage atenția că incompetența actualului Executiv ne costă și ne va costa scump. “Guvernul PSD-PNL ne duce în dezastru financiar! Ieri,...

“Vrei să fii soția mea?” TJ Miles și Francisca se căsătoresc

Francisca și TJ Miles s-au întors recent dintr-o vacanță de vis de două săptămâni. Artista a încântat fanii publicând prima imagine cu inelul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă