14.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialTransferul lui Chiricheş: Telenovela s-a încheiat, fundaşul rămâne la Steaua

Transferul lui Chiricheş: Telenovela s-a încheiat, fundaşul rămâne la Steaua

Vlad Chiricheş, care a fost foarte aproape de un transfer la Tottenham, va rămâne în cele din urmă la Steaua, cel puţin până în iarnă. Impresarul Ioan Becali a declarat că Vlad Chiricheş a avut mai multe oferte de transfer în această vară, însă nu va mai pleca de la Steaua, potrivit Mediafax.

“Cu Tottenham totul s-a încheiat, Chiricheş va rămâne la Steaua până în decembrie. El va da totul pentru echipa sa, deoarece este un profesionist. În ianuarie vom vedea care va fi situaţia. În acest moment este inutil să vorbim despre ce va fi peste trei, patru luni”, a spus Becali pentru site-ul ilsussidiario.net.

Vlad Chiricheş a fost în această vară aproape de un transfer la gruparea engleză Tottenham Hotspur, care oferea opt milioane de euro pentru fundaşul stelist. Impresarul Victor Becali a declarat, săptămâna trecută, că Tottenham dorea să plătească eşalonat suma de transfer pentru Chiricheş până în 2015, în timp ce Steaua dorea toţi banii într-o singură tranşă.

Transferul românului la Tottenham a fost o adevărată telenovelă, care a demonstrat o dată în plus incapacitatea oficialilor din fotbalul românesc de a se ridica la un nivel profesionist. Cu toate că eşalonarea plăţii se pare că a fost cea care a dus la anularea transferului, modul de negocieri şi lipsa de promptitudine a părţii române nu a fost pe placul englezilor, care în final au decis să iasă din cursa pentru Chiricheş. Din această afacere cel mai afectat a ieşit Chiricheş, care şi-ar fi dorit foarte mult să ajungă în Anglia.

De serviciile internaţionalului român s-au mai interesat formaţiile italiene AS Roma şi AC Milan. Lunile de aşteptare pentru fundaşul român sunt cu dus şi întors. Dacă Steaua se va califica în grupele Ligii şi mai ales în primăvara europeană, cota de piaţă şi interesul cluburilor mari pentru Chiricheş ar putea creşte, însă în cazul unui eşec al campioanei României lucurile s-ar putea nărui pentru Chiricheş. Rămâne doar ca elevii lui Reghecampf să dea randament maxim în următoarele meciuri, mai ales că şi alţi jucători sunt urmăriţi de cluburile puternice din vest iar momentul pentru a-şi asigura un viitor strălucit în fotbal este acum.

Cele mai citite

SUA consideră că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne “limitată”

Statele Unite(SUA) consideră în continuare că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne "limitată", la două zile după un bombardament mortal asupra acestui oraş din...

Tornadele au devastat statul Texas din SUA. Sute de mii de oameni au rămas fără energie electrică

Rafalele de vânt au atins puterea uraganului, iar în unele zone au fost însoţite de grindină de mărimea unei mingi de golf, conform actualitate.org. Vremea...

Rusia va taxa suplimentar veniturile mari și companiile pentru a susține războiul din Ucraina

Rusia plănuieşte creşteri de taxe pentru veniturile mari şi companii, a anunţat marţi Ministerul de Finanţe, în contextul în care Moscova caută încasări suplimentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă