23.1 C
București
marți, 18 iunie 2024
AcasăSpecialTransfer BOMBĂ în Liga 1. Vezi ce jucător vrea Manchester United din...

Transfer BOMBĂ în Liga 1. Vezi ce jucător vrea Manchester United din România!

Manchester United îşi doreşte un transfer de urgenţă în locul lui David de Gea, portarul spaniol aducându-l la disperare pe Alex Ferguson în urma unor greşeli comise. Pe lista scurtă a Manchester United figurează patru jucători, printre care, surpriză, şi un român.

Jucătorul din Liga 1, curtat de Manchester, este Mário Felgueiras, portarul lui CFR Cluj, de care s-au mai interesat şi alte echipe, precum Everton, conform presei londoneze. Cota de piaţă a portughezului de la Cluj este de circa 4,5 milioane de euro, însă oficialii clubului nu vor să renunţe la el decât pentru o sumă foarte mare, vorbindu-se chiar de un transfer record pentru Liga 1.

Însă înainte de a veni la Cluj oficialii lui Manchester mai au în lista scurtă şi alţi jucători în vedere, cum ar fi: Valdes (Barcelona), Begovic (Stoke) şi Muslera (Galatasaray).

Mário Felgueiras, 26 de ani, a evoluat în trecut la echipa portugheză Braga, fiind împrumutat câteva sezoane la diferite echipe, printre care şi FC Braşov. Portughezul este la CFR Cluj din vara anului trecut, el reuşind până acum să fie omul meciului în mai multe partide.

Transferul la Manchester ar putea fi pentru Felgueiras o oportunitate care apare o singură dată în carieră. CFR Cluj ar putea deveni mai bogată o mai multe milioane de euro decât a visat vreodată că ar putea obţine pe un jucător, în cazul în care transferul va deveni o realitate.

VEZI ŞI PRIMA VICTORIE A STELEI LA MARBELLA

VEZI ŞI CE STAR AR PUTEA AVEA WALTER ZENGA PE MÂNĂ ÎN DUBAI

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă