11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialTraian Basescu si Calin Popescu Tariceanu, din nou printre spectatori

Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu, din nou printre spectatori

Presedintele Traian Basescu isi anuntase prezenta joi seara in tribuna oficiala a stadionului Giulesti pentru a urmari partida de fotbal Rapid-Steaua, meciul tur din sferturile de finala ale Cupei UEFA. Seful statului a declarat, la revenirea din vizita de stat efectuata in Republica Populara Chineza, ca va tine “cu echipa care va juca mai bine”. Traian Basescu s-a aflat in tribunele stadioanelor Giulesti si “Lia Manoliu” pe tot parcursul european al echipelor romanesti la toate meciurile disputate pe teren propriu de Steaua si Rapid.
Dupa calificarea celor doua echipe in sferturile Cupei UEFA si dupa ghinionista tragere la sorti, presedintele i-a decorat pe jucatorii, antrenorii si tehnicienii ros-albastrilor si alb-visiniilor cu Ordinul Meritul Sportiv pentru rezultatele obtinute in primavara europeana.
Inca de pe atunci, Traian Basescu si-a exprimat speranta ca derby-ul european va arata profesionalismul jucatorilor si va fi un regal al fotbalului, de care toti romanii sa se bucure. De asemenea, seful statului a adresat un apel suporterilor si conducatorilor celor doua echipe de a nu crea o atmosfera tensionata inaintea partidelor.
Traian Basescu a subliniat ca a decorat cu acel prilej finalista Cupei UEFA, nestiind care dintre cele doua echipe romanesti va fi insa cea care va aduce mult ravnitul trofeu la Bucuresti.
Presedintele a dorit sa participe la meciul tur din sferturile de finala, motiv pentru care si-a amanat plecarea spre Roma, invitat fiind la o reuniune a Partidului Popular European, dupa finalul meciului.
De asemenea, si premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca va asista din tribune la meciul de fotbal Rapid-Steaua. Tariceanu a avansat si un pronostic cu privire la rezultatul intalnirii, el declarand ziaristilor ca anticipeaza o victorie cu 2-0 a Rapidului. Premierul s-a aratat increzator in victoria echipei sale favorite, precizand ca este un suporter al Rapidului inca de la varsta de 9 ani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă