15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialTraian Băsescu, despre OUG 13: Guvernul Grindeanu a dat senzația că a...

Traian Băsescu, despre OUG 13: Guvernul Grindeanu a dat senzația că a făcut o hoție și chiar a făcut o hoție. Trebuie să plece! (VIDEO)

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat la B1 TV că, din pricina modului în care a luat promovat Ordonanța 13, Guvernul Grindeanu a făcut o hoție și ar trebui să plece.

”Nu vreau să se creadă că sunt de acord cu modul în care Guvernul a promovat Ordonanța. Au dat senzația că fac o hoție și chiar au făcut o hoție: au modificat și articole care prevedeau incompatibilitățile… au făcut o grămadă de trăsnăi. 

Guvernul Grindeanu trebuie să plece pentru că nu mai e credibil. Modificarea (la codurile penale – n.r.) trebuia făcută prin Ordonanță de Urgență sau proiect de lege, dar nu așa!”, a declarat fostul președinte.

Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă