11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialTragedie în Galaţi: Două femei şi o fetiţă, RĂNITE într-un accident rutier

Tragedie în Galaţi: Două femei şi o fetiţă, RĂNITE într-un accident rutier

Două femei şi o fetiţă de nouă ani au fost rănite, joi, în Galați, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tir, informează Mediafax.

Din primele cercetări a reieșit că un tânăr de 24 de ani, aflat la volanul unui autotren, în timp ce se deplasa pe DN 25, dinspre Galaţi şi Tecuci, nu a respectat distanţa regulamentară faţă de un autoturism la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 38 ani, care intenţiona să vireze la stânga către un drum comunal,  potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, Aurelian Ropotan.

Astfel, autotrenul s-a ciocnit cu autoturismul, care a fost proiectat pe contransens, într-un autobuz.

În urma impactului, singurele victime au fost cele din autoturism, respectiv femeia de 38 de ani, aflată la volan, o femeie de 57 de ani şi o fetiţă de nouă ani.

Toate cele trei persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi pentru a primi îngrijiri medicale, starea lor de sănătate fiind stabilă în momentul de faţă.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au stabilit că niciunul dintre conducătorii auto nu a consumat alcool şi au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ancheta urmând să stabilească cu exactitate cele întâmplate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă