18.9 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialTragedia de la Brănești. Parchetul Tribunalului Ilfov a deschis un dosar penal...

Tragedia de la Brănești. Parchetul Tribunalului Ilfov a deschis un dosar penal in rem, după ce o mamă s-ar fi aunca în fața trenului cu cele trei fetițe au murit

Parchetul Tribunalului Ilfov a deschis un dosar penal in rem, pentru infracţiunea de omor, după ce o femeie s-ar fi aruncat în fața trenului, alături de cele trei fetițe, cu vârste cuprinse între trei și 10 ani, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției, pentru RL.

Totodată, joi după-amiază, mai multe persoane au fost chemate la audieri, între care și soțul și mama femeii.

Alexandra Braunstein, în vârstă de 30 de ani, avea domiciliul în Capitală şi pe 13 august a mers, împreună cu soţul şi cei trei copii, la mama sa, în comuna Brăneşti.  În 2009, ea a vrut să divorţeze în anul 2009, din cauza soţului extrem de gelos, însă a renunţat la acţiune.



 

 

În data de 17 august, femeia și cele trei fiice ale sale au decedat, după ce au fost călcate de un tren, care efectua o cursă între București și Constanța. 

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că asupra femeii care s-a aruncat în faţa trenului a fost găsit un bilet de adio care arată că aceasta regretă fapta, menţionând că este însărcinată cu al patrulea copil, pe care nu îl vrea, este bolnavă, nu mai suportă modul său de viaţă şi nu mai vrea ca minorii să sufere ca şi ea.



 

 

Potrivit sursei citate, Alexandra Braunstein suferea de depresie, fiind internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” de două ori. În prezent, ea nu se afla sub tratament medicamentos. Mama femeii ar fi încercat în ultimul timp să o interneze din nou la Spitalul Obregia, însă nu a mai apucat.

Cumnatul femeii a declarat, pentru Antena 3, că aceasta era însărcinată și că rudele ei nu au acceptat niciodată căsătoria cu soțul ei, care era de etnie romă. „La început, când s-au cunoscut, nu au fost de acord părinții ei. Era mai tăcută. Vorbea doar cu noi. Era mai timidă, rușinoasă. (…) Era însărcinată. Ce știu de la fratele meu, acum vreo lună de zile m-a rugat să îl împrumut cu niște bani. Nu voia să mai facă un copil. Nu am avut bani atunci să îl ajut. Și a spus atunci, uite, Robert, din cauza ta trebuie să lăsăm și copilul asta. Oricum, așa vrut Dumnezeu”, a spus cumnatul femeii.

Tatăl Alexandrei Braunstein a declarat, pentru Mediafax, că soțul ei „era un băiat foarte cumsecade”.



 

 

„Nu-mi vine să cred. Nu ştiu ce probleme avea în familie, ea trăia în Bucureşti. Acum, când am auzit, mă doare sufletul. Acum am auzit, de două minute. Am fost la magazin. Mai am trei băieţi, ea e ultima. Am şi trei nepoţele, din partea ei. Până în Sfânta Maria, am luat-o în braţe, am luat un pepene de la magazin. Mă întreabă la magazin: «N-ai auzit?» «N-am auzit, sunt ocupat cu mai multe»… Soţul ei era un băiat foarte cumsecade, nu bea. Nu ştiu ce avea în familie. Eu nu mai trăiesc cu soţia. Nu ştiu cu ce bani o să mă descurc, sunt patru morţi. Când am auzit, nu-mi venea să cred”, a spus Ion Nedelcu.

Cele mai citite

Ce pedeapsă riscă o doctoriță din Rusia după ce ar fi tratat-o fără respect pe văduva unui soldat rus din Ucraina

Procesul unei doctoriţe pediatru ruse, care riscă 10 ani de închisoare după ce a fost acuzată de văduva unui soldat rus mort în Ucraina...

Attila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituţională a României a fost internat, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au precizat...

Netanyahu merge înainte: Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a spus că Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah, în ciuda opoziției internaționale față de un astfel...
Ultima oră
Pe aceeași temă