20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialTraficul se desfășoară cu dificultate pe DN1, în zona municipiului Câmpina. Cinci...

Traficul se desfășoară cu dificultate pe DN1, în zona municipiului Câmpina. Cinci mașini, implicate într-un accident

Traficul se desfășoară cu dificultate, vineri, pe DN1, în zona municipiului Câmpina, pe sensul de mers către Braşov, ca urmare a unui accident în care au fost implicate cinci maşini, informează Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, în accident au fost implicate cinci autoturisme, astfel că circulaţia se desfăşoară îngreunat în zona municipiului prahovean Câmpina, pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti – Braşov.

Accidentul s-a produs după ce un şofer a vrut să intre pe DN1 fără să se asigure, iar o femeie aflată la volanul altei maşini a schimbat banda şi a frânat brusc, pentru a evita impactul. În acel moment, maşina condusă de femeie a fost lovită din spate de trei autoturisme.

„În accident au fost cinci maşini implicate, însă coliziune a existat doar între patru. Maşina celui care a ieşit de pe drumul secundar nu a fost lovită”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu.

O persoană a suferit un atac de panică.

„Noi ne-am deplasat cu o autospecială şi cu o Ambulanţă SMURD. A fost o persoană care a suferit un atac de panică, dar nu merge nimeni la spital”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae.

Poliţiştii estimează că traficul va reveni la normal în scurt timp.

Cele mai citite

Irina Begu, norocoasa de serviciu. Rybakina s-a retras, iar Dodin a declarat forfait

Irina Begu a obținut o calificare fără probleme în runda a treia a turneului WTA 1.000 de la Roma, în urma abandonului franțuzoaicei Oceane...

Plata ajutoarelor de 100 de euro pentru fermierii din vegetal și zootehnie începe din 15 mai

Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol pentru...

Cum alegi scaunul de birou pentru copii?

Școala online a fost pentru mult timp o normalitate în lumea celor mici. Tocmai de aceea, improvizarea unui birou acasă a devenit o prioritate...
Ultima oră
Pe aceeași temă