26.9 C
București
joi, 13 iunie 2024
AcasăSpecialTraficul aerian pe "Henri Coandă" şi Băneasa a fost reluat

Traficul aerian pe “Henri Coandă” şi Băneasa a fost reluat

Traficul aerian pe aeroporturile Băneasa şi “Henri Coandă” a fost reluat, joi dimineaţă, dar mai multe curse interne şi externe sunt anulate, iar altele au plecat întârziat din cauza operaţiunilor de degivrare, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului “Henri Coandă” Otopeni, Valentin Iordache, a declarat, joi dimineaţă, că şase curse, toate spre destinaţii externe au fost anulate.

Potrivit lui Iordache, cursele care au plecat dimineaţă înregistrează întârzieri de aproximativ 30 de minute din cauza operaţiunilor de degivrare.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că prognozele indică în orele următoare ploaie, ceea ce poate duce la producerea îngheţului şi că “veştile nu sunt tocmai bune”, fiind posibil ca temperaturile să continue să scadă.

Referitor la unele curse anulate miercuri, Iordache a precizat că este decizia privind rerutarea sau reprogramarea aparţine companiilor de transport aerian.

Compania Tarom a anunţat, miercuri, că şi-a anulat toate zborurile care nu au decolat până miercuri seară, din cauza vremii nefavorabile, precizând că este vorba de 47 de curse interne şi externe.

Cele 47 de curse Tarom care nu au decolat miercuri conform progamărilor au fost anulate pentru că vremea nefavorabilă nu permite operarea zborurilor în siguranţă.

Pasagerii care urmează să călătorească joi sunt rugaţi să contacteze compania, pentru informaţii legate de situaţia zborurilor lor, la numerele de telefon Call Center Tarom 9361 – valabil pentru apeluri din Bucureşti sau la 021.204.64.64, 021.303.44.00 şi 021.303.44.44.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 841: Casa Albă denunță crimele ruse împotriva copiilor

Statele Unite au acuzat din nou Moscova că transferă copii ucraineni în Rusia după invadarea Ucrainei, dintre care unii sunt oferiţi spre adopţie."Acest lucru...

Rezultat final al alegerilor din sectorul 1: Clotilde Armand a pierdut primăria

După trei zile de scandal, seara trecută a fost finalizat procesul de centralizare a voturilor din sectorul 1. Potrivit datelor, George Tuță, candidatul comun al...

Producția industrială a screscut cu mai puțin de 1%

Producţia industrială a crescut, în primele patru luni din acest an, comparativ cu perioada corespunzătoare din 2023, cu 0,8% ca serie brută şi cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă