11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialTrafic dificil pe 11 drumuri judeţene din cauza poleiului

Trafic dificil pe 11 drumuri judeţene din cauza poleiului

Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat din cauza formării poleiului pe mai multe sectoare ale autostrăzilor A1 şi A2, precum şi pe mai multe drumuri naţionale din 12 judeţe, informează joi dimineaţa Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Se circulă în condiţii de polei pe Autostrada Bucureşti – Constanţa a început să se formeze polei, în zona kilometrilor 25 – 26 şi 141- 143, dar şi pe Autostrada Bucureşti – Piteşti se circulă cu dificultate între kilometrii 28 – 32 şi 64 – 85.

Aceleaşi condiţii se înregistrează şi în judeţul Călăraşi, pe DN3 Lehliu – Fundulea, în judeţul Suceava, pe mai multe drumuri (DN2, DN15C, DN2E şi DN17), în judeţul Brăila pe DN2B Ianca – Mircea Vodă DN21 (E584) Valea Cânepii – limită Ialomiţa, în judeţul Buzău, pe DN2, în judeţul Vrancea pe DN2, DN23 şi alte două drumuri naţionale secundare.

Totodată, în Ialomiţa s-a format polei pe mai multe drumuri, iar în Galaţi şi Vaslui pe majoritatea drumurilor. În judeţul Iaşi, sunt problemele pe DN24 Iaşi-Vaslui, în judeţul Covasna, pe DN11 între Cernat şi Breţcu (porţiuni de zăpadă şi gheaţă), iar în Mureş, pe DN15 Reghin – Topliţa. În Ilfov, pe DN Centura Bucureşti s-a împrăştiat material antiderapant, dar traficul rutier se desfăşoară destul de greu din cauza numărului mare de autovehicule şi a carosabilului parţial acoperit cu gheaţă.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum decât dacă este absolut necesar, pentru că orice deplasare, în astfel de condiţii meteorologice, implică mari riscuri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă