19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialTimisoara ramane in cursa pentru titlu

Timisoara ramane in cursa pentru titlu

» Poli Timisoara a invins cu 1-0 formatia Steaua si asteapta ca in aceasta saptamana sa ii revina cele sase puncte de la TAS pentru a spera la titlu pana in ultima etapa a Ligii I.

Poli Timisoara si-a revenit dupa infrangerea categorica in fata celor de la Dinamo, castigand la limita, 1-0, derby-ul cu Steaua, din etapa a 32-a a Ligii I. Golul victoriei banatenilor a fost marcat de catre Winston Parks in minutul 32. In urma acestui rezultat, Poli spera in continuare la titlu, asteptand acum, cu sufletul la gura, decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, in privinta celor sase puncte luate de FIFA. "Ma bucur ca am castigat. Steaua a fost mai buna decat ne-am asteptat. Luptam in continuare pentru titlu. Speram sa primim punctele inapoi, pentru ca le-am castigat pe teren", a spus capitanul banatenilor, Dan Alexa.
Cu toate ca Poli a obtinut o victorie importanta, patronul Marian Iancu nu a putut sa nu le atraga atentia antrenorilor si jucatorilor asupra faptului ca echipa nu reuseste sa duca in conditii fizice optime un meci de la un capat la altul.

 

"Din pacate, avem probleme medicale. Alexa s-a pierdut pe teren. Borbely si Karamyan au avut si ei probleme medicale. Aceasta nu e echipa Timisoarei, este o echipa care se chinuie si inscrie din realizari personale. Dar trebuie sa intelegem ca acesta este fotbalul. Poti sa joci mai slab si sa castigi. Cele doua echipe au fost egale, dar diferenta a facut-o modul in care Timisoara si Steaua au abordat jocul. Fizic suntem in afara competitiei", a spus Iancu.
De partea cealalta, antrenorul interimar al Stelei, Massimo Pedrazzini, a precizat ca Steaua ar fi meritat mai mult la Timisoara. Chiar daca, deocamdata, se afla pe locul 7, cu doua puncte mai putin de ultima pozitie care asigura prezenta in Europa League, si mai au de jucat contra Universitatii Craiova si Unirii Urziceni, ros-albastrii mai spera sa termine campionatul in primele sase. "Mai avem doua jocuri, foarte putine, dar care ne-ar putea permite sa mergem in cupele europene. Meciul cu Craiova este extrem de greu si nu vom putea beneficia nici de aportul fanilor", a spus Pedrazzini.

Suspans
In ceea ce priveste recuperarea punctelor luate de catre FIFA, Marian Iancu a afirmat ca TAS a luat deja o hotarare, insa decizia va fi anuntata in zilele urmatoare. "Am primit o instiintare ca s-a luat o hotarare. Asteptam cu nerabdare decizia. Dupa ce se va afla verdictul, vom face publice niste documente foarte interesante despre FIFA", a spus Iancu.

Cele mai citite

Rusia oferă la export avionul Su-35, drept rival pentru modelul american F-35. Țările NATO, inclusiv România, cumpără F-35

Exact în momentul în care țările NATO cresc cererile de a cumpăra avioane de luptă F-35, produse de SUA, Rusia anunță că își menține...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Greta Thunberg a fost amendată pentru că a blocat intrarea în Parlamentul suedez

Activista pentru climă Greta Thunberg a fost amendată în Suedia, țara sa natală, pentru că nu a respectat ordinele poliției după ce a blocat...
Ultima oră
Pe aceeași temă