13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialTimişoara: 20 de curse aeriene au întârzieri din cauza ceţii

Timişoara: 20 de curse aeriene au întârzieri din cauza ceţii

Douăzeci de curse aeriene care trebuiau să aterizeze sau să decoleze, sâmbătă, de pe Aeroportul Internaţional din Timişoara înregistrează întârzieri de până la trei ore, din cauza ceţii din zona aerogării, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional din Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat că zece curse aeriene care trebuiau să aterizeze pe aeroport şi tot atâtea care trebuiau să decoleze înregistrează întârzieri din cauza ceţii, cea mai mare întârziere fiind a unei aeronave care trebuia să sosească de la Cernăuţi la ora 08.05.

Conform sursei citate, la ora transmiterii acestei ştiri, înregistrau întârzieri aeronavele care trebuiau să sosească de la Cernăuţi, Lvov, Chişinău, Bacău, Constanţa, Iaşi, Cluj, Craiova, Bucureşti şi Odessa, iar la plecare – aeronavele care trebuiau să decoleze către Roma, Stuttgart, Bologna, Munchen, Verona, Atena, Bergamo, Florenţa, Veneţia şi Ancona.

Trifan a precizat că activitatea Aeroportului Internaţional din Timişoara nu este blocată, sâmbătă dimineaţa reuşind să decoleze trei aeronave, către Munchen, Londra şi Bucureşti.

Conform informaţiilor furnizate de site-ul Aeroportului Internaţional Timişoara, toate cursele care înregistrează întârzieri aparţin companiei Carpatair.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă