13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialTenis Viena: Mergea, în semifinalele probei de dublu

Tenis Viena: Mergea, în semifinalele probei de dublu

Florin Mergea și Marin Draganja, capi de serie numărul 3, s-au calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Viena, după ce au trecut de perechea Christophes Kas/Philipp Kohlschreiber, din Germania.

Mergea şi Draganja au învins s-au impus cu scorul de 3-6, 6-2, 10-8, după o oră şi 16 minute și au obținut calificarea în penultimul act al competiției.

În semifinale, Florin Mergea şi Marin Draganja vor întâlni perechea care se va impune în partida Andre Begemann/Julian Knowle (Germania/Austria) – Mariusz Fyrstenberg/David Marrero (Polonia/Spania), cap de serie numărul 2.

Calificarea în semifinale la Viena este recompensată cu 90 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 8.180 de euro. Turneul, de categorie ATP 250, este dotat cu premii totale în valoare de 521.405 euro. 

Cele mai citite

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Problemele pentru celebrii chefi bucătari nu se opresc. Antena 1 dă PRO TV în judecată

Scandalul dintre Antena 1 și cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, a escaladat, implicând acum și postul de televiziune Pro...

OFICIAL. Massimiliano Allegri a fost demis de Juventus

Clubul de fotbal Juventus Torino a anunțat vineri, 17 mai 2024, demiterea antrenorului Massimiliano Allegri. Anunțul vine la doar două zile după ce echipa a...
Ultima oră
Pe aceeași temă