11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialTendinţele primăvară 2012 in machiaj - FOTO

Tendinţele primăvară 2012 in machiaj – FOTO

Primavara 2012 aduce cu ea noi trenduri in machiaj. Buzele si genele babydoll, sprancenele bine definite si tenul cu aspect perfect pudrat vor face furori in nou sezon. Arunca o privire la cele mai importante 11 tendinte in makeup pentru sezonul primava 2012.

Genele de papusa

Genele extra-lungi, cu aspect de pene au fost prezente in colectiile Anna Sui, Philip Lim, Elie Saab si Jeremy Scott. Aspectul de papusa este obtinut cel mai usor cu aceste gene dramatice. Opteaza si tu pentru o pereche de podoabe faux.

Oranj

Culoarea anului 2012 este oranjul. Include-o in machiajul ochilor, al buzelor si al pometilor. Pe catwalkuri, oranjul a fost prezent in colectiile Nanette Lepore, Yigal Azrouel si Marni. Foloseste-o cu intelepciune si te vei bucura de un look mega-hot.

Buze babydoll

Buzele babydoll trebuie sa iti aminteasca de bujorii roz de trandafiri. Opteaza pentru bejuri rozolii, sidefuri si nude-uri. Conceptul cheie al acestui look este “rozul perlat”.

Nuante luminoase

Inspira-te din colectiile Prabal Gurung, Nanette Lepore, Cacharel si Meadham Kirchhoff si opteaza pentru nuante pastelate si luminoase: albastru, roz, violet etc, toate aceste culori, in varianta lor pudrata, trebuie sa se afle pe paleta ta.

Metalizat

Finisarile facute cu ajutorul irizatiilor metalice adauga o nota speciala machiajului tau. Investeste in niste farduri argintii, perlat-metalizate si chiar si aurii. Sunt absolut necesare primavara aceasta.

Citeste mai multe si vezi POZE pe www.modista.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă