16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialTAUR 27 ianuarie - 3 februarie

TAUR 27 ianuarie – 3 februarie

Finalul saptamanii este destul de armonios pentru nativii Tauri care nu se mai asteptau sa mai aiba putere si chef de munca. Vor demonstra ca inca sunt pe cai mari, asta valabil pentru cei in varsta care mai pot trage de ici de colo ceva de facut. Sambata si duminica va mai faceti ceva ordine sau curatenie in camin sau aranjati alte lucruri care va stau pe cap. Obisnuinta nu va ajuta, asa ca stim ca va veti apuca tarziu de treaba si nu veti ajunge sa faceti mare lucru. Dar veti sterge macar praful din casa.

Nu va incumetati la mai mult pe vremea asta.Oricum puneti la munca pe cei mici si faceti ceva ordine in programul lor, nu-i rau, dar sa va tineti de treaba. E frumos atunci cand constatati ca lumea se misca intocmai si la timp dupa cum doriti chiar daca demult nu se mai intampla asta. Un prieten va propune sa va asociati intr-o afacere ce pare profitabila. Nu va grabiti sa luati o decizie! Va sfatuim sa analizati cu atentie propunerea, impreuna cu partenerul de viata. De asemenea, ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta, cu experienta in domeniu.

Despre primele trei zile ale saptamanii ce urmeaza puteti fi siguri ca veti fi laudati asa cum meritati, pentru ca ati reinceput o activitate pe care o abandonaseti din cauze necunoscute. Toata lumea va spune ca sunteti buni in ceea ce faceti si ca numai dvs. puteti face lucrurile asa. Fapt care va rupe putin de realitate si nu mai stiti ce inseamna greutatile pe care acel lucru le presupune. Trebuie multa disciplina si incredere sa stiti ca va bazai pe cineva de-al casei. Oricat va dati mare ca faceti ceva, tot altii va tin spatele de vedeta.

Trebuie mai multa grija macar de aparenta. Vremurile tulburi de la serviciu va trezesc imediat, pentru ca nu puteti prea mult timp sa fiti visatori. Luati din nou pulsul situatiei, vedeti ce trebuie sa mai faceti sa imbunatatiti ceea ce aveti. Inteligenti cum sunteti, acum incercati sa trageti totul pe turta dvs., noroc ca e iarna si nimanui nu-i arde de contradictii. Aveti poate unii colegi noi care se acomodeaza mai greu cu stilul dvs de munca, mereu aproape de tot ce se petrece.

Veti fi un bun partener de discutie despre retetele de mancare in momentele de pauza, dar si alte detalii din vremuri mai vechi. Relatia de cuplu este buna si va ajuta sa va deconectati mai usor sau sa faceti schimbari bruste de ritm de viata. La capitolul sanatate se poate sa aveti ceva probleme cu articulatiile din pricina frigului. Banii sunt la mare cautare prin bugetul familiei.

Cele mai citite

Vrei să fii un angajator respectat și îndrăgit? Iată cum poți afla mai multe despre nevoile angajaților tăi

În lumea afacerilor, relația dintre angajatori și angajați este esențială pentru succesul pe termen lung al unei companii. Un șef atent la nevoile angajaților...

Iohannis a numit-o pe Monica-Cecilia Sitaru ambasadoarea României în 11 țări africane

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 17 mai 2024, un decret prin care Monica-Cecilia Sitaru, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica...

OFICIAL. Massimiliano Allegri a fost demis de Juventus

Clubul de fotbal Juventus Torino a anunțat vineri, 17 mai 2024, demiterea antrenorului Massimiliano Allegri. Anunțul vine la doar două zile după ce echipa a...
Ultima oră
Pe aceeași temă