10.3 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSpecialTAROM oferă divertisment la bord

TAROM oferă divertisment la bord

TAROM lansează AirFi, un serviciu de intranet la bordul aeronavelor, acesta urmând să fie disponibil din a doua jumătate a lunii august pe rutele Madrid, Barcelona şi Dubai, cele mai lungi pe care le operează compania în acest moment, a declarat, joi, directorul general interimar al TAROM, Gabriel Stoe.

„În prima fază, acest serviciu va fi disponibil pe rutele Madrid, Barcelona şi Dubai, cele mai lungi pe care le avem noi deocamdată. În acest sens, noi am elaborat un plan de implementare a acestui sistem care se va regăsi, în final, pe toate aeronavele din flota TAROM, inclusiv pe rutele interne,”, a spus Stoe, într-o conferinţă de presă. 

El a subliniat că acest serviciu nu va aduce pasagerilor costuri suplimentare, iar baza de date stocată pe dispozitivul AirFi va fi permanent îmbunătăţită, în urma feedback-urilor venite de la pasageri. 

„Acest serviciu este rezultatul unei negocieri cu Dnata Catering, membru al Grupului Emirates, şi am reuşit diminuarea costurilor şi accesul către acest serviciu”, a afirmat şeful TAROM.  AirFi este cel mai mic sistem portabil de divertisment la bordul avioanelor din lume care permite accesul pasagerilor la o platformă ce oferă o gamă largă de opţiuni: magazin, chat cu ceilalţi pasageri, jocuri, informaţii despre destinaţiile de călătorie, reviste, ziare, ştiri – sub formă de newsfeed, filme şi muzică. De asemenea, platforma include şi un formular de păreri asupra serviciilor TAROM, astfel încât fiecare pasager va putea transmite companiei nevoile şi dorinţele, aceasta încercând să îmbunătăţească serviciile şi să răspundă „cât mai direct şi corect pasagerilor“. 

Conectarea la sistemul AirFi se face direct din browserul dispozitivului mobil, nefiind necesară instalarea vreunei aplicaţii. De asemenea, interfaţa este scalabilă oricărei rezoluţii sau dimensiuni ale ecranului dispozitivului mobil (telefon, tabletă sau laptop).  

Cele mai citite

România va investi 2,5 miliarde de euro în diversificarea energetică

România va investi, până în anul 2027, 2,5 miliarde de euro în diversificarea energetică și economică a județelor din țară dependente de industrii intensive...

Ciolacu urmează “rețeta lui Iohannis”. Premierul va efectua o vizită în SUA

Premierul Marcel Ciolacu urmează să efectueze o vizită oficială în Statele Unite ale Americii în perioada 2 – 7 decembrie. În cadrul acestei vizite,...
00:00:26

Mai mulți activiști anti-olimpici simulează o „moarte subită” la Paris

O duzină de activiști au organizat sâmbătă (2 decembrie) în centrul Parisului o „ moarte subită” în fața unui magazin oficial al JO Paris...
Ultima oră
Pe aceeași temă