16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialTăieri de salarii la Televiziunea Română. Ce decizii a luat conducerea TVR

Tăieri de salarii la Televiziunea Română. Ce decizii a luat conducerea TVR

Consiliul de Administraţie al TVR a decis, marţi, reducerea timpului de lucru al angajaţilor instituţiei de la cinci la patru zile pe săptămână. În acest context, salariile angajaților vor fi reduse cu aproximativ 20%, conform unui comunicat al Televiziunii Române.

Mai mult, reprezentanții TVR au decis și începerea discuţiilor cu sindicatele în vederea realizării de restructurări de personal.

Citește și: Conducerea Televiziunii Române a decis închiderea TVR News

Reprezentanții TVR au precizat că reducerea timpului de lucru al angajaţilor TVR şi a salariilor ar urma să fie implementată de la 1 august.

În cazul restructurării de personal, nu a fost stabilit câte persoane ar urma să fie concediate.

Consiliul de Administraţie  al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a decis, marţea trecută, închiderea, de la 1 august, a televiziunii TVR News. Conținutul TVR News va fi preluat de celelalte canale ale SRTv. 

Citește și: Popririle impuse ANAF bagă frica în angajații TVR

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a blocat, luni, conturile Societăţii Române de Televiziune (SRTv), din cauza datoriilor pe care TVR le are la bugetul de stat.

 

Cele mai citite

Un atac rus cu bombe aeriene în orașul ucrainean Dergaci a rănit șase copii și un adult

Şase copii şi un adult au fost răniţi joi într-un atac rus cu bombe aeriene în oraşul Dergaci din regiunea Harkov, în nord-estul Ucrainei,...

Rezervele valutare ale BNR, în scădere

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ...

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...
Ultima oră
Pe aceeași temă