15.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialSute de flacoane cu substanţe anabolizante, găsite ascunse într-o maşină la Vama...

Sute de flacoane cu substanţe anabolizante, găsite ascunse într-o maşină la Vama Albiţa

Aproape 700 de flacoane cu substanţe anabolizante şi peste 1.000 de pachete cu ţigări au fost descoperite de poliţiştii de frontieră vasluieni din Vama Albiţa ascunse în locuri special amenajate într-un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani, potrivit Mediafax.

Potrivit Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Vaslui, cele 692 de sticluţe cu substanţe anabolizante şi 1.008 pachete cu ţigări de diferite mărci, cu timbru de Republica Moldova, au fost depistate cu ajutorul unui câine de detectare a ţigărilor aflat în dotarea autorităţilor de frontieră.

Atât ţigările, cât şi anabolizantele erau ascunse în locuri special amenajate în podea, în bara din spate şi în rezervorul de carburant al autoturismului condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani.

“Iniţial, cu ajutorul câinelui de detectare au fost descoperite ţigările, iar la un control mai amănunţit asupra autoturismului au fost găsite ascunse în bara din spate şi în podea cele 692 recipiente neinscripţionate din sticlă, de aproximativ 12 mililitri fiecare, conţinând un lichid uleios de diferite culori. Flacoanele, care cel mai probabil conţin substanţe anabolizante, au fost reţinute de către autoritatea vamală, urmând să fie expertizate”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IJPF Vaslui, Irina Mirică.

Totodată, pe lângă confiscarea celor 1.008 pachete cu ţigări, în valoare de 2.811 lei, şi a autoturismului în care erau ascunse atât ţigările, cât şi anabolizantele, poliţiştii de frontieră vasluieni au întocmit dosar penal pe numele tânărului în vârstă de 28 de ani, pentru comiterea infracţiunii de deţinere pe teritoriul României în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării fără a fi marcate necorespunzător, peste limita a 10.000 de ţigarete.

Cele mai citite

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, trimis în judecată de DNA pentru cumpărare de influență

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă, potrivit agerpres.ro. ''Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale...

Kosovo are dificultăți în aderarea la Consiliul Europei

Prim-ministrul din Kosovo, Albin Kurti, a criticat miercuri condiţiile de aderare la Consiliul Europei, în special crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sârbă,...

Noul director sportiv al Rapidului, primele declarații după instalarea în funcție

Daniel Sandu, noul director sportiv al Rapidului, a declarat că gruparea giuleşteană este un club solid din punct de vedere financiar şi că nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă